Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1981Tigiri (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internet, 200 km, nincs mit mondanom. A kép innen Kedves Szakítós! Hosszas vacilálás után úgy döntöttem, megírom a történetem. Párszor már elhatároztam, hogy megteszem, de mindig történt valami új fejlemény, remélem most már nyugodtan mondhatom, hogy teljesen vége…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
1981Tigiri (törölt) 2009.09.11 16:15:32
@Wendriner Piroska, sakál és balerina: én pozitív és reális embernek tartom magam. jöhetnek a negatívak, szerencsére már elértem a személyiségfejlődés azon fokára hogy TÉNYLEG nem érdekel számomra nem fontos valakik véleménye. vagyis rossz a megfogalmazás... érdekel, de már nem veszem a szívemre. Tök felszabadító érzés! :)
1981Tigiri (törölt) 2009.09.11 16:29:30
@Wendriner Piroska, sakál és balerina: végülis nem is adtam egy tanácsot sem, csak leírtam a véleményem.

tanácsot inkább nem adok. sztem a posztíró le fogja tudni vonni a következtetéseket, fél siker hogy már felismerte hogy vmi nem stimm. :) csak így tovább!

@Rebelde: ne vedd a szívedre, lást előző hozzászólásom. Tökkk jó érzéééés!! :D