Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsZZ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
CsZZ 2016.11.27 09:45:52
@midnight coder: A kézrátételes technikák ma is létező dolgok, csak tudni kell, hogy hol kell keresni.
CsZZ 2016.11.27 09:03:47
Szerintem a kereszténységgel önmagában nem lenne baj, ha az eredeti formájában őrizték volna meg. Sajnos a politikai hatalomnak sosem volt érdeke, hogy ne manipulálható emberek legyenek az országokban.

A kereszténységnek és a buddhizmusban több közös van, mint hinnénk. A tízparancsolatban pld. szerepel a ne ölj, de nem úgy van megfogalmazva, hogy ne ölj embert (A ne ölj-ben benne van, hogy semmilyen lélekkel rendelkező érző lényt nem szabad megölni, így az állatokat sem). Később adták hozzá/ferdítették el ezeket különböző magyarázatokkal.

Jézus fiatalkorában buddhista (és egyéb)technikákat tanult a távol-keleten, amellett hogy egy megvilágosodott mester volt.

A másik dolog, ami miatt nem tartom hitelesnek az egyházat, hogy a szellemek (ittmaradt lelkek) továbbküldését és az ellenük történő védelmet nem megfelelően végzik. Akiknek van látó képességük, azok látják, hogy a temetők, kórházak, (és ahol sokan meghaltak) teli vannak szellemekkel, főleg sötétedés után. Akin nincs védelem, azon csüngnek, mint a piócák, akinek gyenge az ellenállóképessége, vagy legyengítették azt tudják irányítani(megszállni).

A megszállás úgy néz ki, hogy kivetkőzik az egyén magából (kiabál, olyat mond amit normál körülmények között nem tenne, esetleg tettlegességig is fajulhat a dolog). A megszállás után nem emlékszik az egyén legtöbbször a tetteire.

Buddhista (szanszkrit) eredetű mantrák használnak bizonyos esetekben.
CsZZ 2016.11.27 09:41:39
@karpackie: Tapasztaltam már, hogy hogy lehet megszállást kiűzni, megszentelt kereszt+mala volt nálam, a kereszt a hátam mögött, mégis tudta a szellem hogy kereszt van nálam