Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu

26 bejegyzést írt és 1011 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEZERÉDJ AMÁLIA fittness 2010.07.21 20:44:10
Türelem,nem tudom,mit terem,de tényleg élek még.Nos,a helyzet nagy vonalakban változatlanul tényleg kezd egy brazil szappan operára hasonlítani,de még nincs reális rálátásom a dolgokra.Magyarul még nem igazán tudom,hogy mi van,vagy mi lesz.Nos,fitness.Megkeresett egy srác,ja,a…..
Megpróbálok más betűtípussal írni, hátha így könnyebben olvasható. Szóval, ez a másik kertünk, ahová ma reggel kimentünk borsót, és epret szedni. De van már újkrumpli és új sárgarépa is, nagyon zsenge még mind a kettő, de már van. Nyolc óra után mentünk, és csak…..
Tisztelt MHTerror! Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni. Közalkalmazott szakkönyvtárosként dolgozom egy fővárosi nagy kórházban, az intézmény a Fővárosi Önkormányzat felügyelete ill. fenntartása alatt működik. Az állást könyvtárosként vállaltam egy 2 termet…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.05.03 14:31:41
@phaszfej: A többi kategóriádról hallhatnék valamit?
Én egy egyedi (vagy nem?) problémával kereslek meg benneteket.   6 éve dolgozom közalkalmazottként egy egyetemen. Szűkebb csoportunkban 3-an vagyunk + a csoport vezető. Én 6 éve úgy jöttem ide, hogy kiharcoltam magamnak azt a fizetést amit az előző munkahelyemen. Tehát a…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.24 10:44:01
@Animacs: Nálam sincs több info.
Viszont érdekelne,hogy lehet a közalkalmazotti bértáblát kikerülni általában,és úgy,hogy a kollégái ezért még nem tekerték ki a nyakát.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   A minap ez a levél…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.19 13:57:30
@Despota: Tegnap kicsi gumilabdát dobáltak a házfalnak a gyerekeim,nem volt nagy hangja,de 15 perc után arra gondoltam,megőrülök,ha nem hagyják abba.Közben én dolgoztam volna a számítógépen.Az a monoton,ismétlődő zaj,szörnyű;a fejed felett ugyanúgy idegesítő egy idő után.
A World Trade Center 2001. szeptember 11-i ledőlése után nagyon sok szomorú és rendkívüli történetet lehetett hallani a túlélőkről. Talán kevesen tudják, hogy egy macska is volt a túlélők között. A tragédia után két héttel a romok alatt, az egykori étterem…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.18 20:51:05
Barátnőm hazafelé tartott este fél tízkor,egy viszonylag csendes kis utcában. Nadrág,hosszú fekete kabát volt rajta.Egyszercsak valaki benyúlt a kabát alá,át a lába között.Hátranézett,és mivel sötét volt, csak egy sötét,sapkáját a szemébe húzott alakot látott.…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.16 19:47:30
@miriamele: Hétvégén talán lesz rá időm,és ideengednek a fiúk is a géphez :)
Van egy pályázat a sportban, el kell készítenem,és csak 17 db melléklet van hozzá,úgyhogy majd pihenésül Angliát írom.
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.18 12:34:11
@lac1: Mert ha itt lennél és segítenél egy 17 melléklettel ellátott,6 iskolát magába foglaló pályázatot előkészíteni,akkor ráérnék szuper jókat írni az angol mókusokról, meg ilyenekről!!!:)))
Veletek bezzeg nem történt semmi,ugye??Mi újság??
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.18 14:44:39
@lac1: Mi volt a raporton?Szegény gyerek mit bírt tenni?
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt bloggerek! Nem tudom, melyik…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.15 18:43:40
@Babette: Én munkanélküli vagyok, most értem haza az angol-tanfolyamról és az edzésről,amit tartok.Örúlök,ha olvasni tudok,írni már nincs időm.Talán,ha dolgozom...:))
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Az történt velem h jelentkeztem egy…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.12 20:46:42
@Animacs: Lehet,hogy nálad voltam tegnap este?:)))
A sógornőm először csak bosszankodott,hogy nem fér a gépéhez,aztán,hogy nem tud aludni,mert a férjemnek Bathból nagggyon kellett követni az eseményeket.Később csak röhögött,hogy milyen hülye öccse van.
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.12 20:49:38
@Animacs: De Angliában (is) folyton eszik mindenki,nem?Hogy találsz egy olyant,aki nem a kaja körül pörög folyton? Mondjuk,akkor meg más körül,úgyhogy mindegy:))))
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.13 20:32:11
@miriamele: A "C" nyelviskola a mi városunkban sem fizet éppen most.3 havi elmaradásban vannak.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Kedves Blog, Kedves…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.01 22:15:54
@Animacs:Nem azért keresek munkát,mert az MLM nem hoz pénzt,hanem ennél többre vágyom.Ugyanis nem szakmám és hivatásom az MLM,csak egy pénzkereseti forrás.Átlag napi fél óra elfoglaltság,nem kifejezett munkaidő.
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.02 20:44:24
@Babette: Hét másodperc alatt leér a kaja a gyomorba.Miért kell a csak sósav erejű dologban oldódnia?
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.04.02 20:47:06
@Animacs: Ez a "rizsa",utálom,és soha nem használtam ezeket az agymosós,illetve agymosottaknak való szöveget.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Az imént a blog.hu szuperfeed dobozait…..
Kedves Mindenki! Egy kis cégnél álltam alkalmazásban, és a bérezésem szerint x összegre voltam bejelentve, és y-t kaptam még mellé feketén. Ez volt a megállapodás. Pusztán azt nem közölték, hogy ebben az y-ban már benne van az adójóváírás havi lebontásban. Utalták is…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.27 19:19:41
@Male39: Lehet úgy is, én csak tudom.Mármint élvezni.Állítólag engem nem lehet megtanítani táncolni.A Stompot órákig el tudom bámulni,csodálni...stb.:))
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.27 19:22:07
@Male39: Ilyenkor gondosan beleolvadok a tömegbe:))))))))
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.27 20:10:01
@CatMother: igazad lehet,de én úgy is fordítva működöm.Az első pohár bor ,stb. után mély hallgatásba,később mély alvásba merülök.Engem még leitatni sem lehet.Csőd:))
Rabyn egy új témát boncolgat levelében, ez pedig a vallás, ami ma Magyarországon valamiért tabunak számít. Szerinte nem ártana róla beszélgetni, akkor talán elkerülhető lenne rengeteg félreértés.Üdv!A napokban járt nálam egy hittérítő néni, aki itt hagyott pár…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.25 22:03:39
@Edömér: Borzasztó hálás lennék,ha néhány,a szocializmusból itt maradt szokást,ünnepet nem ünepelne az óvoda.Nagy része elébe megy az otthoni ünnepnek,teljesen eltér a családi felfogástól,sőt,az óvónők is tudják,hogy pszichológilag is ártanak vele a gyereknek.De ha nem rendeznek látványos,kirakati ünnepeket,akkor nem dolgoznak rendesen,ugye?
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.27 11:54:06
@matyi10: mitcsinalegy40evesnyugdijas.blog.hu/2009/12/04/mikulas_te_csodas
Itt már írtam róla,de az óvodások további,ünnekre való begyakoroltatásával sem értek egyet.Mondjuk az ált. gyerekpszichológia sem de ez valahogy kimarad.A korai kiskamaszkor az ilyen dolgok ideje,az iskola alsó tagozata.
De a Mikulás karácsony nem óvodai ünnep,és nagyon eléje megy a családi ünneplésnek.Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok egy nagy ünneplő.De ne legyen 3 nappal előbb karácsony az oviban,mint otthon.Ne kelljen versenyezni senkinek az óvodai ajándék-özönnel,a gyönyörű nagy fával,stb.Az óvoda dolga az ünnepvárás,az ünnepek előkészítése.
Márc.15-ével nem volt semmi bajom,állami intézmény,állami ünnep,az ő dolguk.Ráadásul az 5 éves el tudta magyarázni,ki volt Kossuth,és hogy miért harcoltak.:)
Igen, az első számú közellenség jelentkezik, hogyvolttal, de előtte egy kis szolgálati közlemény: a kimaradásokért elnézéseteket kérem, kárpótlásként azt találtam ki, hogy a House AKTUÁLIS epizódjainak hogyvoltozásával folytatom most, hogy itt, helyben ki lehessen beszélni mi…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.25 22:26:42
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.25 23:16:00
@candyperfumegirl: Aha. kösz.Akkor a különálló 2.részt aludtam át.
Sziasztok! Anyukám egy kis vállalkozó boltjában dolgozott mint eladó. Nem volt baja a melóval. szerette is csinálni, de már nem mai csirke és kissé lerokkant a cipekedéstől. Valami idegbecsípődése lett. El ment betegállományba, kb 3 hétre. Mikor vissza ment a hapsi közölte vele,…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.23 22:36:59
@Dövan: a feleség:)
Az alábbi beírást, bár próbáltam felkutatni, nem sikerült beszerezni a tulajdonosától, így kénytelenek lesztek elhinni, egy 8.-os lány kapta az egyik kémiatanártól a suliban, és további hozzáfűznivalót nem is igényel. "Tisztelt Szülők! Lányuk az utcasarkon egy szál…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.12 20:35:02
@Nervus: off.Elolvastam.Az ér valamit,ha egyetértek veled,felnőtt pedagógusként?
Birka nép A birka és a vár 2010.03.12 09:17:00
Gyere! Építsünk együtt várat! El sem hiszem: még alig ismerjük egymást, és már vannak közös szavaink és vágyaink. Egyszerre mondtuk ki, ez csodálatos! Várat akarsz Te is, de jó, de jó, de jó! Gyere! Építsünk együtt várat! Tudod, én már sokszor kezdtem valakivel együtt…..
A következő levél első olvasása közben nem tudtam eldönteni, hogy miről is szól igazán. Dühös a levélíró, mert egy ordenáré hangon kiabáló tanárnőt látott-hallott egy iskola folyosóján, vagy sajnálja, mert a legtöbb nő, önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, hogy nem…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.04 18:25:08
@kolbászoszsömle: Az utolsó mondatodat hol olvastad?!(a nők helye a konyha)Az enyém biztos nem.
BEZERÉDJ AMÁLIA AVATAR 2010.02.06 17:01:35
Moziban voltam. Ez nagy szó mert legutóbb kb. három éve sikerült,akkor a Mamma Mia-t néztem meg. Most az Avatart.Tulajdonképpen nincs mit írni róla ,az összes lehetségest leírták már.Gyönyörű, nézzétek meg.Legközelebb megnézem Budapesten,3D-ben is.Elég romantikus lélek…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.01 18:45:46
@lac1: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!
Már egyedül is leszedem,és visszarakom,úgyhogy önellátó leszek.De protekciós dokim van,illetve én vagyok potekciós,úgyhogy csak leszedik valahogy.:)))
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.02 21:16:29
@Animacs: védesd le!!:))
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.03.02 21:17:15
@lac1: azért kaptál ajándékot,vagy azt is letiltottad?
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.24 20:41:32
@Animacs: Pedig hidd el,hogy tanítják.Sőt még gyermeklélektant is.Azt,amit neked,meg nekem is anno.
Az én gyerekeimet mindig érdekli,hogy miért kell csinálnuk,én el is mondom.Ezek szerint mások nem.Ilyenkor szoktam azt mondani,hogy pedig ugyanabból a tankönyvből tanultunk.
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.24 20:48:45
@Animacs: Amikor torna előtt éhes vagy, az pocsék tud lenni:))
Ha utána,az is.:))
Kedves Munkahelyi terror blog!   Tavaly augusztusban váltottam munkahelyet jobb fizetés reményében, de így fél évvel később azt kell mondjam, bár ne tettem volna. Az új munkahelyen én vagyok az egyetlen, aki nem dohányzik,ráadásul asztmás is vagyok,így nem tesz túlságosan…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.15 20:28:15
@Celtic: Jó.Ha dohányozni joga van akkor joga a szemetesbe dobni a csikket,és nem kötelessége. Így is jó.
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.15 21:18:22
@Celtic: A logika nagy úr.Tehát:nem értem azokat az embereket,akik eldobják a csikket az utcán.Sőt azokat sem, akik bármit eldobnak az utcán,vagy akárhol.Tudod,ha megint büntetnének a csikk eldobásért,sokkal egyszerűbb lenne.Megint a ló másik oldalán ugrálunk,és a rágyújtást is büntetjük,elég lenne a szemetelést büntetni.
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.15 21:55:47
@Animacs: Ne sírj,mindjárt megérkezik hozzátok a tavasz,Miriamelét meg pl. betemette a hó.Meg mi sem olvadunk ki áprilisig :)))
Váj mí az adózás miatt mondta,nem, hogy boldog vagy?
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.15 22:18:12
@IárifIári: Ezért kérdeztem,hogy valaki itt beszélt-e már élő meleg emberrel.
Ha a párod találkozott volna vagy ne adj isten,beszélt volna egy meleggel,nem mondana,gondolna ilyeneket.
Ha már itt tartunk, utálom, amikor a férfiak olyanokat gondolnak rólam,ha rám néznek,mint amilyeneket gondolnak.!
nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu 2010.02.15 22:28:44
@IárifIári: Amúgy szerintem találkozott már velük,csak nem tudja.:))