Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yulii

32 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Life Végítélet 2012.04.24 17:29:00
Épp emberi ésszel nem felfogható dolgok történnek a mai világban és igen, még mindig megtehetik. A harmadik pofon a mai nap már rosszabb nem is lehet, de úgy érzem ezt tudnia kell mindenkinek, hogy mit tehetnek meg az emberek manapság.                     Mint a villám a derült égből úgy…..
Yulii 2012.06.14 13:00:51
@bekaember: Hali! I think elek, bar nem neveznem igazan eletnek... :) Nem sok minden oke, de hat ez van, semmi se tokeletes mint tudjuk. Mar a vonatokkal se nagyon foglalkozom :(
Itt a második elődöntő, a három házigazda még mindig nem tette túl magát azon, hogy egyikük sem beszél franciául, továbbra is lelkendeznek egymás mondataiért, egészen addig, amíg bele nem csapnak a mára rendelt fellépők. (A második elődöntő fotóit nem rakták fel…..
The Life Ha tehetném... 2011.05.23 15:16:00
Hol is kezdjem... Valójában nem tudom. Az a lényeg, hogy lehet megint mondogatni, hogy a BLOG az unalmas emberek unaloműzője, mint a passziánsz a magányos embereké. Passziánszozni nem szoktam, blogolni meg elvétve, ha kedvem van. Sok minden történt velem ami azt illeti, mondhatni…..
Yulii 2012.04.24 09:44:43
@Jagosütz: Jó ég, ezt se sűrűn nézem ahogy látom! Jelen! :)
Yulii 2012.04.24 17:31:09
@Jagosütz: Voltam beteg, nem nősültem meg, nem is fogok nagyon remélem! :) Meló volt, van, lesz, csak nem mindegy, hogy milyen, mert amik most vannak körülbelül arra se elég, hogy az ember levegőt vegyen! Itt vagyok, de majd valahogy írok privát üzenetet és azon el lehet érni! :)
The Life Egy új esztendő 2012.04.24 09:58:00
 Mivel is kezdjem kedves nép, nem is tudom. Annyi mindent kihagytam, de ez csak azért lehetséges, mert nem voltak egyáltalán olyan fontosak, hogy megemlítsem, vagy talán nem nagyon érdekelt semmi az ég világon. Azonban a mai napon megint kapott a pofa egy nagyot és csattant akkorát,…..
FIGYELEM, A RENGETEG LÁTOGATÓ MIATT 3 ÓRÁRA LETILTÓDOTT A KÉPTÁRHELYEM, EZÉRT MINDENKITŐL SORRY, DE A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT. (Ez az epizód egy előző folytatása. Ha tudni akarod, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, ide kattints az előzményekért.) Senki nem vett észre.…..
  ..
Yulii 2011.05.05 21:06:59
comment:com Odavert a Southland 2011.01.28 16:30:00
Soha nem titkoltam, hogy jobban szeretem az olyan rendőrös sorozatokat, amik próbálnak legalább bizonyos mértékig a valóságba gyökerező képi világgal, karakterekkel és ügyekkel operálni - ezért (is) imádtam a Kemény zsarukat, és rántott be az első epizódtól kezdve a…..
Yulii 2011.02.18 13:28:44
@LFL_93: Melyik csatornán lehet nézni? :) Vagy esetleg online valahol? :)
 "Side by side or miles apart, good friends always close to heart."Jó napot mindenkinek! Eltelt újra jó pár nap. Gondolkoztam, hogy mit is kellene írnom. Igazándiból lenne mit, de szerintem felesleges. Mégis miért? Azért felesleges, mert csak hülyeségeket irkálnék össze…..
 "Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad."(Judith Sills)Mondhatnánk úgy is, ilyen ez a popszakma! Térjünk inkább a lényegre. Mint valami újonc, próbálok úton maradni, mert úgy veszem észre, hogy eddig nem ment. Ja, igen,…..
The Life Ayo, durs k’yez tesnel! 2011.01.19 17:40:47
 "Evolúciós késztetés, hogy törődünk azzal, aki fontos nekünk, és evolúciós késztetés az is, hogy leszarunk mindenki mást."Legszívesebben pár emléket kitörölnék az emlékezetemből, ha tehetném… Nem kell senkinek ezt magára vennie, nem személyeskedésnek…..
Yulii 2011.01.18 23:09:19
The Life Yes mtatsum, hetevabar yem 2011.01.18 21:52:00
Időnként hátra kell lépni, hogy nagyobbat lehessen előre ugrani. (Drabkina)Eltelt egy nap megint… Gondolkozom, tehát vagyok… Tartja a mondás. Min kellene gondolkoznom? Arról, hogy semmi sem lehetetlen, csak van, aki tehetetlen. Nem tudom, miért nem tud valaki gondolkozni…..
 Az élet olyan mint egy sakktábla, csak több benne a paraszt, az idegesség pedig annyi, mint magunkat büntetni mások hülyeségéért...( Igen az egy mosoly a képen, én is így teszek most :) )Jó estét! Nekem nagyon jó az estém úgy érzem. Ma megint széjjelutaztam magam. Lent…..
The Life Nor kyank’i hamar 2011.01.16 18:01:00
A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.Szóval, ahogy ígértem. Unatkoztam egy kicsit a múltkor és ezt találtam ( most már meg lehet engem is kövezni, amiért ilyen baromságokkal ütöm el az időmet ). Az unobtainium egy angol-latin…..
 Gondolkozom, tehát vagyok. Vagy mégse? Már magam se tudom, de azt hiszem én nem látlak… Eltelt egy újabb nap úgy, hogy nem történt semmi érdemleges. Gondolkozóban vagyok, csak nem értem miért. Van ennek értelme egyáltalán? Lehet nem, de akkor mégis miért csinálom…..
The Life Yyerazank’neri 2011.01.14 02:06:00
 Marad a fantázia, de indulnom kell, mert ez a buli rólam szól. Előszó : Aki nem akarja hallgatni a zenét bal oldalt, egy gomb segítségével meg tudja állítani és ne szidjon engem feleslegesen! De milyen fantázia? Ez őrület! Hajnali 1:45 van és nem aludtam még egy percet…..
The Life Showtime 2011.01.13 03:23:00
"Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás,…..
 "Naponta tisztázd magadban, mit akarsz kapni az élettől. Gondolj rá úgy, mintha máris a tiéd lenne." ( Louise L. Hay ) Oldaldobozból a zene eltávolítva, blogolásra felkészülve, kávé, cigi… Mi kell még? Ja, igen! Jó reggelt mindenkinek! : ) Nos hát ami…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
The Life Kezdjük előről 2010.09.18 15:37:05
Sokkolok mindenkit! :DHát körülbelül... Elég sok idő eltelt mióta nem írtam, de szerintem lényegtelen úgyis, mert senki se olvassa, csak már annyira unom magam, hogy nem tudok mit kezdeni. Na szóval lássuk csak szépen sorban, hogy mi is történ ez idő alatt.Sikeresen Veszprémbe…..
The Life Az ész megáll... 2010.01.30 15:57:00
Szebb napot mindenkinek!Remélem ezt az oldalt azok az illetők is elfogják olvasni akiknek szánom!Nagyon elegem van már abból, hogy a párom és közém akarnak állni. Abból is elegem van, hogy az emberek értetlenek és nem tudják felfogni azzal a pötty agyukkal ( már persze ha van nekik…..
The Life Deja Vu 2010.01.25 10:33:00
Jó nagyot!Elég rég jártam már erre ami azt illeti... Ez csak azt bizonyítja, hogy nincs sok időm szerencsére. :-P Nem mintha ennek nem örülnék. :-) Egy kis történetet szeretnék veletek megosztani ami a tegnapi napon történt. Tegnap délután indultam vissza a páromtól…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..