Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arch'i

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír végülis elég rövid:Az Ipsos-Gemius konzorcium nyerte az online közönségmérési tendertNade az a folyamat, amíg ide eljutottunk... elvileg már a legnagyobb forróságban, a nyár elején kellett volna eredménynek lennie, és mégis, csak most vált publikussá, hogy ki nyert. Pedig…..
arch'i 2009.10.07 16:48:17
@Konrad: Ez most konkrétan mit jelent? Ezentúl ez lesz a hiteles mérés, nem a Medián-Webaudit?
Kétségtelen, hogy a PPC piac második legnagyobb hazai szereplője az ETARGET. Sőt, ha csak a tartalmi hálózatokban történő megjelenést nézzük, akkor sokkal jelentősebb portálokon tudunk megjelenni ETARGET hirdetéssel, mint bármely konkurenciánál. Vagyis a tartalmi PPC…..
Kétségtelen, hogy a szeptember egyik legérdekesebb pengeváltása az Origó és a Ringier számháborúja volt. A két fél által megadott számokon lehet vitatkozni, bár annyira nem érdemes. Tény: a Blikket többen olvassák, mint az Origót. Nem kicsit, az eltérés olyan 40-50%…..
Nem tehetek róla, de rendszeresen belefutok mindenféle vulgármarketinges oldalakba, és olyankor vagy nagyon felhúzom magam, vagy nagyon elszomorodom. Ezeken a blogokon, kvázi-reklám oldalakon olyan írások találhatóak - vagy tölthetőek le -, amelyek első ránézésre szakmai anyagoknak…..
arch'i 2009.09.11 16:35:57
@Mária: Ez a nem eléggé fizetőképes, de marketingre valami keveset mégiscsak költő csoport összeségében valószínűleg komoly vásárlóerőt jelent... Az anyagi lehetőségeihez mérten választ, abból, amit a piac kínál neki.
arch'i 2009.09.11 23:11:22
@Mária: Igazad van, egy percig sem állítottam az ellenkezőjét. Csak azt próbáltam meg elemezgetni, hogy beletelik egy időbe, míg az ember saját kárán rájön, hogy úgysem képes megvalósítani az infotermékben leírtakat. Mert az elején az egész logikusnak és kivitelezhetőnek tűnik, csak éppen idő és képesség hiányában nem lesz belőle semmi. Mindaddig, míg a megrendelőkből lesz utánpótlás, gondolom, ez a biznisz menni fog.
arch'i 2009.09.11 09:47:40
@Kolbert István: Nem biztos, hogy pályakezdőnek, vagy munkanélkülinek kell ehhez lenni. Egy kkv, ahol kevesebb pénz jut marketingre, vevő az olcsóbbnak tűnő megoldásokra.