Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyusz

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hága Választások egy hét múlva 2017.03.08 12:24:02
Alig több, mint másfél éve élek Hágában, és ha arra vitt az utam, jó párszor átbicajoztam már a parlament épületén, ami szó szerint egy belső udvar (Binnenhof), ezzel is a nyíltságot szimbolizálva. Láttam ott néha képviselőket is beszélgetni (fagyizni még csak fotókon), de mégsem érdekelt nagyon az…..
A Cserépfalu bloggere lett figyelmes arra, hogy a Facebookon automatikusan létrejöttek a magyar települések közösségi oldalai. Cserépfalu település oldala például így néz ki.A településoldalakon nem csak a kapcsolódó Wikipedia-szócikk jelenik meg, de a beágyazott Bing Maps-en…..
 Azt hittük egykor, hogy a Hüttét majd a drága olvasók beküldött beszámolói, kalandélményei és pályabemutatói tartják majd életben. És amikor már teljesen lemondtunk róla és nemhogy a hóvirágok, de lassan az őszirózsák is kibontották virágaikat egyszer csak hopp…..
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
Mi, Flickr-felhasználók töltögetjük fel a képeket, címkézzük a fotóinkat, keresgélünk a nagy közösben vicces/érdekes albumokban. És ha épp a CC-licenc úgy van beállítva, még blogunkba is átvarázsolunk egyet-kettőt illusztrációnak. Ez azonban csak az alapjárat. Nézzünk,…..