Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badabum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan lelkészgyerek-ártalom, de nekem az ökumenikus imahétről leginkább az alkalmak utáni közös beszélgetések jutnak eszembe, amikor az adott város vagy település egyházi vezetői, lelkészei, papjai összeülnek és kötetlenül beszélgetnek. Itt aztán óhatatlanul is előkerülnek az egyházi viccek,…..
Ha csak úgy hirtelen feltennénk az kérdést a nap kellős közepén a gyanútlan olvasóinknak, hogy na, vajon melyik előadó kereste a legtöbbet 2011-ben, valószínűleg a többség a közelében sem járna a helyes válasznak. Aki pedig azt hiszi, hogy biztosra megy, és rávágja, hogy…..
badabum 2012.03.14 11:27:31
@Ronald: nekem meg te basztad el a napomat........
Ha valaki jó zenét csinál az 100 évesen is azt csinálja.
Takonygombóc vagy.
„Felesleges indokokkal nyomozgat utána és ha meglátja a kocsim Dia háza előtt, másnap kivágja nála a balhét” – választós menettel indítjuk a tavaszt. Mindkét lánynak megvannak az előnyei / hátrányai, ám az egyik hölgy erőszakos exbarátja esetleg megkönnyíti a…..
badabum 2012.03.05 10:00:39
A lány még nem szeretné elkötelezni magát pár rózsaszín felhő miatt. Próbálkozott a nyílt kapcsolattal, de ezt a pasija nehezen tolerálta és újra ráhajtott. Van kiút a megszokásból?   Több, mint három éve vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, de nem vagyunk…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
badabum 2011.02.02 18:36:53