Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roszi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...lehet a legjobban eladni. Az alapvető, közismert igazságot, miszerint az erotika a legjobb hordozója bármely típusú üzenetnek, a reklámozó cégek többsége hajszálnyit szofisztikáltabb formában szokta érvényre juttatni. A menő streetwear-brandek közé tartozó Mishka…..
Az internetet böngészve sokszor visszaköszön a kérdés: hol tanulhatok lakberendezést? Másképpen feltéve: hogyan lehetek lakberendező?Számos helyen (stúdióban, iskolában) létezik ma már lakberendező-képzés, ugyanakkor érdemes elgondolkodni a következő szempontokon:Mi a célunk…..
 Már kapható a Stahl konyvtára legújabb kötete,Ruth Reichl: Egy álruhás étteremkritikus titkos élete címmel. Írói vénával és kiváló receptekkel, nagy mesélőkedvvel megírt könyvhöz juthatunk most hozzá. Elfacsarodik a szívem, hisz én is voltam Szolnokon…..
"Vajon miért hisszük azt, hogy csak az bútor ami annak is készült?" - teszi fel a kérdést Baracsi Katalin lakberendező, az artKRAFT alapítója. Ezzel már el is jutottunk a kezdeményezés lényegéhez: a tárgyak, funkciók és történetek alkotta, sajátos egyveleghez. Hajtás…..
Papír és írószer webshop, akár ingyenes házhoz szállítással www.robbita.hu Biztonsági szolgáltatás, napi takarítás, vagyonvédelem Budapesten: www.acelcapa.hu Hédi vendégház 5mp.eu/web.php?a=hedivendeghaz Tisztítás - Takarítás - Higiénia blog…..