Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leopoldblog

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Ez egy könnyű feladat lesz. Akinek erre az öntött fém moszkvics kulcstartóra van szüksége, az biztos elmondta már néhányszor az autófelszerelési boltokban, hogy mihez is szeretné e tárgyat: Hogy ön vagy épp az eladó szájából hangzott-e el ez a mondat, az ki fog derülni…..
Leopoldblog 2009.12.12 16:39:15
@odanézz: Szerintem ahová szeretnéd. Bárhová.
Belsőség A diplomata Trabantja 2009.12.12 16:15:00
Vigyázat! Jogszabály-kurkász kérdés következik! De a nyeremény önmagáért beszél. Igaz, annak idején csupán 23 forintba került, na de ma? Eszmei értéke felbecsülhetetlen. Milyen járműre való a CD kezdetű rendszám? (Köszönjük olvasónknak!)..
Belsőség Kulcs a Kiához 2009.12.12 15:30:00
Persze ez is csak egy pendrive, de legalább 2GB-os, meg van hozzá hosszabbító, díszdoboz, szóval vagány cucc. Ha jól válaszol, az öné. A kérdés: Melyik volt az az év, amikortól az összes új amerikai motort ólmozatlan benzines használatra tervezték? (A pendrive-ot a Kia Motors…..
Leopoldblog 2009.12.12 15:31:22
Annyiszor kritizáltuk már címek fordítását, hogy igazán időszerű visszájára fordítani a dolgot: most ti adhattok címet egy megjelenés előtt álló új könyvnek.Az Alinea kiadó a Ford és a Chrysler legendás menedzserének, Lee Iacoccának a könyvét jelenteti meg, amelynek eredeti…..
Drága barátaim!Lefoglalóztuk a remek II. kerületi budai lakást, október vége felé költözünk. Remek lesz. Amíg összeszedem magamat az önálló íráshoz, addig olvassátok el kedvenc blogom rövid bejegyzését, mely megkoronázta hosszú és fáradalmas napomat. :) Zseniális...
            Azon gondolkodtam tegnap este, hogy miért nen létezik Magyarországon nonstop kisállatkereskedés... Mihez kezdek, ha például hajnali 2-kor ráeszmélek, hogy nekem most azonnal kell egy tengerimalac vagy egy hörcsög? És…..
Talán emlékeztek még az egyik bejegyzésemre a Nepicsogjál blogon, melyben reményekkel telten vártam a napot, mikor nagybátyám vesz egy lakást Budapesten, s el tudok költözni az akkorra már kellemetlenné vált horánszky utcai bérleményemből. Ki is költöztem a Horánszkyból, de a…..
  Azt a szomorú hírt kell bejelentenem, hogy a nyár alatt elfelejtettem a Nepicsogjál blogos e-mail címemet és jelszavamat is. Egy napig próbálkoztam a legkülönfélébb variációkkal, melyek számításba jöhetnek, de mindhiába. Szomorúan jelentem be, hogy a Nepicsogjál…..