Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Focibácsi

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Napsütéses időben indultunk el a szokásos módon, idegenbe, a kerek erdő közepébe (az iregi pálya ugyanis majdhogynem az erdő közepén fekszik). Nem volt szokásos azonban, hogy az ifi meccse "elmaradt", mert ellenfelünk nem tudott kiállítani elég játékost vagy…..
Focibácsi 2011.06.18 10:24:01
 Elérkezett ennek a szezonnak is a vége. Arról, hogy milyen volt összességében, talán majd egy külön posztban fogunk foglalkozni. Beszéljünk most csak a címben szereplő napról.  Elég jó kedvvel vártuk az indulást, mert végre valahára sikerült komoly mennyiségű…..
Az előző alkalomnál jóval kevesebben gyűltünk össze egy szeles napon, ismét hazai pályán. Az ifi mérkőzése alatt kezdtünk el kipakolászni. A játék annyira nem kötött le hisz csapatunk könnyen vette az akadályt, a gyönki ifi nem volt komoly ellenfél. A lenti korlátra a…..
Igen ezt a címet választottam kedves szakályiak, mert ti sem tettetek lakatot a szátokra és arról nem mi tehetünk hogy a vereségtől érzékenyebbé válnak az emberek.Az előző napi magyar-holland túra miatt kissé fáradtan kezdtünk el gyülekezni egy olyan pályánál ahol még nem…..
Focibácsi 2011.03.27 21:05:55
 Elérkezett az idő, hogy a Kék Front tagjai ismét útra keljenek nemzetünk fővárosába. Hárman "ütközünk" egy vendéglátóipari egységben de csak egy pohár sörre van idő aztán indulás. A kocsiban dübörög a nemzeti rock azonban más nem emeli a hangulatot mert…..
Focibácsi 2011.03.27 20:34:52
Pocsék, esős, borongós időben fogadtuk Aparhant csapatát. A pályán és körülötte mindenütt sár. A játékosok úgy tocsognak benne mint a kacsák de legalább megtartják a mérkőzést. Jó hangulatban, a győzelemben bízva, egy vendégszurkolóval kiegészülve vártuk a kezdést. A…..
Vasárnap délelőtt 11 felé jár az idő. Előáll a "taxi", kezdődik az ami kitölti a hétvégéinket. Egy darabig "tetriszezünk", hogy beférjen minden cucc a kocsiba, különösen a dob meg a sziréna. Aztán indulás. Bizonyos váratlan események miatt megtelik a kocsi…..
 ....a régi dobunktól! Sokáig szolgált minket. Nyugodjon békében! És köszöntsük az új dobot! Még egyszer hálás köszönet mindazoknak akik hozzájárultak (névsoruk itt olvasható)!   Az alkalmat kihasználva pedig üdvözöljük a visszatérő légvédelmi szirénát is! ..
 Még egyszer szeretnék minden tagot arra kérni, hogy télen is folytassuk a pénzgyűjtést hogy majd méltóképpen térhessünk vissza a lelátóra tavasszal!!! A nyár folyamán is viszonylag nagy összeg jött össze és mivel úgy néz ki hogy  olcsóbban tudjuk majd …..
Focibácsi 2010.12.07 16:30:21
A csoport egy része már reggel kilenckor talpon volt, hogy időben Kisdorogra érjünk, a fuvar ugyanis nem volt fix. Mi az igazi ultra mentalitás, ha nem az hogy vasárnap reggel kilenckor már útra készen vagyunk egy idegenbeli meccsre?!A mérkőzést nem Kisdorog első számú pályáján…..
 Mindenkinek nagyon jól sikerült a szombat estéje ezért a szurkolók és gondolom a játékosok egy része is eléggé szét volt csúszva. Azonban ez nem lehet magyarázat a történtekre...Viszonylag szép számmal gyűltünk össze a lelátón. Azt hiszem lélekben mindenki győzelmi…..
 Először is szeretném megköszönni mindazoknak, akik eddig hozzájárultak az új dob költségeihez! Nagyon bőkezűek voltatok, igazán jól esett!:) A szokásos helyről indult a „futballjárat”, köszönet a sofőrnek!:D Előre tudtuk, hogy közvetlenül a pálya mellett…..
Focibácsi 2010.11.09 21:22:28
 Mint tudjátok a hónapok során eléggé megfáradt a dobunk. Olyannyira, hogy két hete a Tolnanémedi elleni hazai meccsen egy helyen egy nagyobb szakadás keletkezett a bőrön. Bár a Pincehely elleni mérkőzés előtt sikerült valamennyire szigetelőszalaggal orvosolni ezt a…..
Focibácsi 2010.11.06 15:47:24
A cím arra utal, hogy Kaposszekcső ellen játszottunk idegenben, de még csak nem is náluk, hanem Mágocson(!) lett megrendezve a mérkőzés. Szóval kétszeresen is idegenbeli meccs volt. Semmi nem lett megbeszélve de nyugodtak maradtunk, kikértük a sörünket és vártunk, hogy hátha…..
Focibácsi 2010.10.26 18:11:52
A válogatott mérkőzések lassanként kötelező programmá válnak nálunk. A lelátó újra hívott minket és mi eleget is tettünk kötelességünknek. A pizzériában találkoztunk aznap 1 órakor. Mindenképpen időben el akartunk indulni, hogy elkerüljük a péntek délutáni dugót.…..
Focibácsi 2010.10.12 22:32:47
Focibácsi 2010.10.23 13:21:16
Focibácsi 2010.10.23 13:22:47
"Megfogyva bár de törve nem..." Eseménydús hétvége volt, ugyanis pénteken és szombaton is „ringbe szállt” szeretett csapatunk. Pénteken a még szeptemberben elmaradt Simontornya elleni mérkőzést pótoltuk. Nem teljes létszámban de annál elszántabban…..
Idegenbeli meccs hazai pályán.:) Az előző szezon bajnok csapatát, a Magyarkeszit fogadtuk, mivel – ha jól tudom – az esőzések miatt nem volt egészen rendben a pályájuk. A társaság egy része komoly másnapossággal küzdött ezért nem is számítottam fergeteges…..
Focibácsi 2010.10.12 22:37:41
Lehet nincs is igazán szükség bejegyzésre, hisz a képek magukért beszélnek, de a forma kedvéért ejtünk néhány szót az eseményről.:)Megbeszélés nélkül készültünk a meccsre. Aki akart élt alkotmányos alapjogával és elment szavazni majd pedig irány a pálya. Néhány ifista…..
Lehet hogy a csapatunk vereséget szenvedett, de a gyönki asszonykórus és az általános iskola alsó tagozatának dalárdája még a csapatunknál is gyengébb produkciót nyújtott. Gyönkiek, szánalmasak vagytok! :D (A.A.)A járgány előállt (Köszönjük Rebeka), az eső viszont nem esett,…..
 Már kezd dühítő lenni, hogy megint elmaradt egy meccs az eső miatt! Múltkor a Hőgyész-Szakály rangadó, most meg a Simontornya elleni mérkőzés. Vasárnap délelőtt rengeteg telefonálgatás és szervezkedés árán végül el tudtuk intézni, hogy mindenki eljusson Simontornyára.…..
 A Kék Front Hőgyész néhány tagja ismét válogatott meccsre indult. Eldöntöttük, hogy az U21-es, Bosznia-Hercegovina elleni összecsapásra is ellátogatunk, így már fél 1-kor elindultunk a szakályi vasútállomásról. Fél három körüli kelenföldi pályaudvarra való…..
Focibácsi 2010.09.09 19:07:26
 Kissé nehéz ébredés, de megrázzuk magunk, hiszen meccs-nap van. Előáll a „taxi”, bevágjuk az összekészített cuccokat, rövid megálló a presszóban, a nap első söre felhörpintve aztán keskeny, kátyús utakon irány Aparhant. A pályánál találkozunk a megszokott…..
Bizony, lassan egy éves születésnapját ünnepli a Kék Front. A csoport 2009 augusztusában kezdett formálódni, amikor is két jómadár - D.M. és A.A. - úgy döntött, hogy márpedig ők szurkolnak a csapatnak ha már mások nem teszik. Valahogy így kezdődött a történet. Aztán a…..
..
Focibácsi 2010.07.04 17:31:21
A szezon utolsó meccse. Ezt is megértük. Üresek lesznek a vasárnapjaink, de remélhetőleg hamar eltelik az idő és újra vár majd a lelátó! A pályára annyi cuccot kell már cipelnünk - zászlóktól a dobig – hogy úgy nézünk ki mintha nyaralni mennénk.:) Bár volt velünk egy…..
Focibácsi 2010.07.04 16:26:30