Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pime

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a képnek semmi köze 2014-hez, hiszen ez 1965 nyarán készült, de kit érdekel, MIÉRT NE LEHETNE EGY 2014-ES POSZTHOZ KITENNI??!! EGY GÖRDESZKÁS LÁNY NEM ZAVARHAT SOHA SENKIT!!! GÖRDESZKÁS LÁNYOKAT A VILÁGHÁLÓRA!!!!! A szemfüles olvasók könnyen kiszúrhatták, hogy tavaly…..
Sziasztok! Még csak mostantól fogják elárasztani az internetet a 2013-as listák, de ugye ti már most unjátok őket, nem? Én például HALÁLOSAN! Eszembe is jutott, hogy idén nem fogok listát állítani, és nem fogom az olvasók listáit sem bekérni (szégyenszemre megszakítva a 2010…..
Na, hát akkor szombaton Belle and Sebastian koncert Bécsben. Sokat gondolkoztam azon, hogyan lehetne felvezetni itt a radaron, végül azt találtam ki, hogy mivel én már annyiszor emlegettem őket és Recorderre is írtam róluk kimerítően, szólaljon meg valaki más a témában. Így hát…..
A szép és nemes hagyományt persze nem szeretném megszakítani, úgyhogy akinek van kedve, az küldje el legyen szíves a musicismyradar2008@gmail.com címre a kedvenc idei lemezeit, mondjuk december 15-ig. Előre is köszi!..
Most pedig ide is kiteszem a legszebb számot, amit az utóbbi időben hallottam, még akkor is, ha facebookon 0 azaz pontosan nulla darab lájk érkezett rá. :(((( Már eleve szuper a válogatás, amin találtam, tele teljesen ismeretlen, ám annál varázslatosabb 60s psych-pop-folk-rock-akármi…..
Music Is My Radar Okos lányok 2012.10.12 16:13:54
Az egyik kedvenc dalcímemet Pelle Carlbergnek köszönhetem: Clever Girls Like Clever Boys Much More Than Clever Boys Like Clever Girls. Remélem nektek is tetszik. Mondjuk sajnos reprezentatív felméréssel nem rendelkezem a Kérdés eldöntését illetően, és még azt sem tudom egészen, hogy…..
pime 2012.10.12 17:12:42
Music Is My Radar Hát jó 2012.02.22 10:10:00
Aha, persze, gondolom most már mindenki szereti a Django Django zenekart, hiszen a Quart megírta az Igazságot a lemezről, bezzeg amikor én tavaly novemberben posztoltam róluk, akkor alig ketten-hárman szedtétek le a csodálatos Waveformst. Éppen ezért az albumot már fel sem töltöm,…..
Music Is My Radar Körtemuzsika 2012.01.29 12:31:00
Hát akkor elmondom, hogy mi lesz a következő időszak programja. Szóval azért posztolok ész nélkül ennyit, mert hamarosan elérkezünk egy Különleges Alkalomhoz, amit majd egy monumentális és természetesen Megrendítő Erejű poszttal fogok ünnepelni, hogy aztán elhúzzak szépen…..
pime 2012.01.29 13:35:54
Music Is My Radar A magyar J Mascis 2011.07.20 20:33:00
Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. Ez már az ötödik poszt idén, ami magyar vonatkozású. És ennek feltétlenül örülni kell, mert hát úgy néz ki, hogy tényleg vannak bemutatásra érdemes dolgok. Most például a Random Characters, amely mögött Frendl György, egy debreceni srác…..
Te jó ég, hogy én mióta várok ezekre a nyomorult videókra! Nem tudom mi tartott eddig, amikor már egyből a márciusi Gruff koncert után beharagozták képek kíséretében, hogy majd hamarosan kikerülnek. Az utcán és különféle egyéb extra helyeken (például liftben) zenélő…..
pime 2011.05.11 15:32:30
Mert hát ott lesz Magyarország legjóképűbb ukulelése! Naná, hogy Modestomiról beszélek, aki többször is járt már itt a blogon, másik zenekara a Sad Kolibries ürügyén. Most új formációban szerepel, a Calico Islandben, ahol a Jacked frontembere, Mórocz Tamás énekel, Kristóf…..
pime 2011.03.19 18:20:18
Hát persze, hogy az egyik legszimpibb magyar zenészről, Hó Marciról van szó, aki nemrég lépett fel Egerben a Popméter meghívására, és Eger ugye Heves megyében található, szóval így nyer értelmet ez az őrületes szóvicc, haha. Alább egy dal a koncertről, itt meg egy másik.…..
pime 2010.09.23 12:53:33
pime 2010.09.23 13:07:15
Kicsit szomorú vagyok. Van nekünk a The Qualitons nevű zenekarunk, abszolút szimpatikus az egész, hatvanas-hetvenes évek gyökerű beat-soul-funk, elsősorban magyar hagyományokból táplálkozva; első, igazi stúdiólemezük is megjelent (itt lehet meghallgatni), szóval mondom, teljesen…..
Zenészek régi képeit elővakarni, majd feltenni a kérdést, hogy vajon ki ő, olcsó fogás, de attól még jó móka. Szóval? Szerintem elég könnyű a válasz...
Plusz még egy jó hír: két részletben megtekinthető az a TV show, amiről itt volt szó. Ez meg a nyertes fotó. ..
A múltkori próbálkozás után itt egy újabb magyar csaj, és elég jó! Mi leszünk a következő Svédország, haha!..
Máris itt a második rész, amiben sikerült összehoznom egy igazán ANTIMAGYAR és SZDSZ-KÖZELI dalözönt: vannak itt négerek, zsidók, drogosok, már csak a melegek hiányoznak, de ők is hamarosan előkerülnek. Megismétlem a technikai tudnivalókat: ahol van hivatalos videó, azt…..
pime 2009.09.10 16:48:37