Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adrian.UH

50 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elérkezett ennek a szezonnak is a vége. Arról, hogy milyen volt összességében, talán majd egy külön posztban fogunk foglalkozni. Beszéljünk most csak a címben szereplő napról.  Elég jó kedvvel vártuk az indulást, mert végre valahára sikerült komoly mennyiségű…..
adrian.UH 2011.06.17 16:59:06
@iregiultra: volt egy pesti emberünk, akitől 550 Ft-ért vettük a jóféle görögtüzet. Amit most hétvégén nyomattunk annak 2200 Ft volt darabja, ami elég húzós ár. Ha gondolod, vegyél fel msn-en és segítek ha tudok.

Msn-cím: antaladrian@hotmail.com
adrian.UH 2011.06.17 16:59:45
  Napsütéses időben indultunk el a szokásos módon, idegenbe, a kerek erdő közepébe (az iregi pálya ugyanis majdhogynem az erdő közepén fekszik). Nem volt szokásos azonban, hogy az ifi meccse "elmaradt", mert ellenfelünk nem tudott kiállítani elég játékost vagy…..
Toró Norbert Úrtól (Carpathian Brigade) kaptam egy üzenetet Facebookon, melyet idéznék:"Csáó! Most kivételesen nem Brigádos ill. félig meddig az de mégis más dolog miatt írok. Régebben volt országos szurkolói focitorna a magyar ultra csoportok tagjai száméra. Szeretnénk ezt…..
Az előző alkalomnál jóval kevesebben gyűltünk össze egy szeles napon, ismét hazai pályán. Az ifi mérkőzése alatt kezdtünk el kipakolászni. A játék annyira nem kötött le hisz csapatunk könnyen vette az akadályt, a gyönki ifi nem volt komoly ellenfél. A lenti korlátra a…..
Elérkezett végre a várva-várt nap! Folytatódik a megyei bajnokság. Mi a téli dermedtségből már  a mérkőzés előtt néhány héttel felébredtünk. Ugyanis becsületesen rákészültünk. Egyrészt új drapikat illetve egyenlőre egy kétrudast készítettünk (bár még nincs…..
adrian.UH 2011.03.11 12:10:25
@Keszthelyi Joci: ám legyen, akkor égjen az összes görögtűz és szálljon a füst!

NINCSEN MEGALKUVÁS! HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!
Hiányzik hogy rekedtre ordíthasd magad hétvégenként? Már elvonási tüneteid vannak ha a füstbombák illatára gondolsz? Hiányzik a hőgyészi lelátó és az idegenbeli utazások utánozhatatlan hangulata? Akkor jó hírem van számodra!2011. március 6-án (vasárnap) a Hőgyész-Kéty…..
Több hét nyári szünet után végre elérkezett a 2010/2011-es szezon nyitómérkőzése. Új nap, új kezdet, új célok - nem csak a szurolótábor, hanem a csapatunk számára is. Azt hiszem az előző szezonban elért 4. hely után és egy ilyen szurkolói gárda mellett nem lehet kevesebb a…..
adrian.UH 2010.12.28 19:07:49
@Adam189: A füstöt nem csináltuk, hanem Budapestről szereztük be (Pyropont, Blaha Lujza térnél). Egyébként van egy receptünk is, ami elég jónak tűnik: ultrashogyesz.blog.hu/2009/10/22/hogyan_keszul_a_fustbomba
Ezúton szeretnék a hőgyészi Kék Front nevében minden kedves olvasónknak és minden hőgyészinek áldott, békés karácsonyt kívánni!..
2009. augusztus 23-án kora délután indultunk el autóval Hőgyészről. A szurkolótáborunk igazából még mindig nem volt megszervezve. Annyit tudtunk hogy Máté barátom és én ott leszünk és buzdítjuk a csapatot. Az ifjúsági mérkőzés (amit a felnőtt mérkőzés előtt játszanak…..
 Még egyszer szeretnék minden tagot arra kérni, hogy télen is folytassuk a pénzgyűjtést hogy majd méltóképpen térhessünk vissza a lelátóra tavasszal!!! A nyár folyamán is viszonylag nagy összeg jött össze és mivel úgy néz ki hogy  olcsóbban tudjuk majd …..
adrian.UH 2010.12.08 23:30:53
 ....a régi dobunktól! Sokáig szolgált minket. Nyugodjon békében! És köszöntsük az új dobot! Még egyszer hálás köszönet mindazoknak akik hozzájárultak (névsoruk itt olvasható)!   Az alkalmat kihasználva pedig üdvözöljük a visszatérő légvédelmi szirénát is! ..
A fórum nem csak a szurkolóknak, hanem a futballistáknak, a kézilabdásoknak és úgy általában minden sportot űző vagy sportot szerető, esetleg csak egy jó közösségre vágyó emberkéknek szól. Gyertek, regisztráljatok minél többen és égjenek a…..
 Mindenkinek nagyon jól sikerült a szombat estéje ezért a szurkolók és gondolom a játékosok egy része is eléggé szét volt csúszva. Azonban ez nem lehet magyarázat a történtekre...Viszonylag szép számmal gyűltünk össze a lelátón. Azt hiszem lélekben mindenki győzelmi…..
adrian.UH 2010.12.01 12:34:55
A csoport egy része már reggel kilenckor talpon volt, hogy időben Kisdorogra érjünk, a fuvar ugyanis nem volt fix. Mi az igazi ultra mentalitás, ha nem az hogy vasárnap reggel kilenckor már útra készen vagyunk egy idegenbeli meccsre?!A mérkőzést nem Kisdorog első számú pályáján…..
adrian.UH 2010.11.23 23:29:59
@Keszthelyi Joci: Az "érzel" viszont szerintem jelen idejű érzést feltételez, míg a "meglátsz" szerintem inkább jövő idejű. És mivel ott van előtte hogy "HA majd meccsre jársz" és az vagy feltételes módot vagy jövő időt takar ezért szerintem a "meglátsz" az adott szövegkörnyezetbe jobban passzol... ;)
adrian.UH 2010.12.01 12:34:06
@Keszthelyi Joci: Jóvanhaggyadleszarom! :D
A 2010/11-es szezonnal a Kék Front a második életévébe lépett. Az évad mondhatni egy kissé döcögősen indult: néhány elmaradt vagy elhalasztott mérkőzés amihez párosult néhány felejthető szurkolói produkció. Ami a hangulatot és a csoport jövőjét illeti, kissé borúlátóak…..
Idegenbeli meccs hazai pályán.:) Az előző szezon bajnok csapatát, a Magyarkeszit fogadtuk, mivel – ha jól tudom – az esőzések miatt nem volt egészen rendben a pályájuk. A társaság egy része komoly másnapossággal küzdött ezért nem is számítottam fergeteges…..
adrian.UH 2010.11.10 01:24:31
@kilenccééé: "Ééé"-vel kezdődik te tufa! :D
adrian.UH 2010.11.14 23:28:41
@kilenccééé: Az Trufa volt. A Milán meg csak simán hülye... :D
Az előző kissé pesszimista bejegyzések után végre újra vidám hangulatú írás születhet. Kint a pályán verődött össze a társaság. Már az elején látszott, hogy elég jó hangulat lesz. Rutinszerűen kerültek elő a kellékek, megfoltoztuk haldokló dobunkat, hogy kibírja még…..
A cím arra utal, hogy Kaposszekcső ellen játszottunk idegenben, de még csak nem is náluk, hanem Mágocson(!) lett megrendezve a mérkőzés. Szóval kétszeresen is idegenbeli meccs volt. Semmi nem lett megbeszélve de nyugodtak maradtunk, kikértük a sörünket és vártunk, hogy hátha…..
adrian.UH 2010.11.08 21:38:28
@díszbohóc: Köszönjük a lehetőséget! ;)
 Mint tudjátok a hónapok során eléggé megfáradt a dobunk. Olyannyira, hogy két hete a Tolnanémedi elleni hazai meccsen egy helyen egy nagyobb szakadás keletkezett a bőrön. Bár a Pincehely elleni mérkőzés előtt sikerült valamennyire szigetelőszalaggal orvosolni ezt a…..
"Megfogyva bár de törve nem..." Eseménydús hétvége volt, ugyanis pénteken és szombaton is „ringbe szállt” szeretett csapatunk. Pénteken a még szeptemberben elmaradt Simontornya elleni mérkőzést pótoltuk. Nem teljes létszámban de annál elszántabban…..
A válogatott mérkőzések lassanként kötelező programmá válnak nálunk. A lelátó újra hívott minket és mi eleget is tettünk kötelességünknek. A pizzériában találkoztunk aznap 1 órakor. Mindenképpen időben el akartunk indulni, hogy elkerüljük a péntek délutáni dugót.…..
Lehet hogy a csapatunk vereséget szenvedett, de a gyönki asszonykórus és az általános iskola alsó tagozatának dalárdája még a csapatunknál is gyengébb produkciót nyújtott. Gyönkiek, szánalmasak vagytok! :D (A.A.)A járgány előállt (Köszönjük Rebeka), az eső viszont nem esett,…..