Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subidubiduK

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
subidubiduK 2009.10.23 20:05:42
@Basimodel: lehet qrva nagy beginner vagyok, de sztem nem a kis/nagybetűvel volt gond :) hanem nem kell oda az A szó.
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
subidubiduK 2009.10.08 14:48:13
@DaVeman: 1000000. publámaként a tömegben el lehet szúrni pár 'kurvaanyád'-at, és senki nem fog foglalkozni vele. ahogy írod: nem éri meg. viszont ha egy bizonyos szint fölé szeretnél lépni, úgy nem maradhatsz anonim, szerencsére...
lásd pl. haxx :D jó nem akarom őket megint idehozni, de igen jó példa erre. név - arc csak van, és azt már nem lehet frissre cserélni.
subidubiduK 2009.10.08 16:53:32
@Levela: úgy érzem pont a lényeget nem sikerült megragadnod. elhiheted, hogy engem hullamód nem érdekel, hogyan nézel ki. nem ettől lesz egy játékos több vagy kevesebb a szememben. arra próbáltam kilyukadni, hogy ha szeretnél is valamire jutni, elismeréseket begyüjteni a közösségen belül, akkor nem cserélgetheted állandóan a nickedet, rgo tartozni fog a 'teljesítményhez' egy arc is. egy ember ekihez köthető ugye. és ha el találnád baszni a dolgaid, akkor már nem tudsz tiszta lappal indulni, mondjuk egy új acc, ID vásárlásával.
"ha az kellett hozzá hogy engem porráégessenek azért, hogy egy jobb communityről folyjon akárhol végre a vita, bánom én." nem kellett porráégetni Téged, magad szolgáltattad a muníciót. és ezt ne sértésnek vedd. hibázni emberi dolog, ahogy a mondás tartja, a kérdés inkább az, hogy levontad-e a tanulságokat (az egész ugye ott indulna, hogy az ember ráébred, hogy mégsem olyan frankón intézte a dóóógokat, mint azt magában 1x elképzelte.

peace