Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frogeye

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Varánusz Paroladublőrök 2010.05.30 08:00:00
Vannak pillanatok amikor az embernek felül kéne tudni emelkedni önmagán. Egy vesztes csata utáni "eredményhirdetés" napja pont ilyen. A győztes örül és ünnepel hangosan, a vesztes meg foglalja el magát a sírástól kilógó fikacsúzli visszaszívogatásával csendben. Hátha…..
frogeye 2010.05.30 16:27:18
@soniq: Mindig csodálkozom, ha valaki elvtársazik itt: a nagy többséggel ellentétben én éltem és dolgoztam a 80-as években, pontosan tudom, hogy akkor hogyan működött a rendszer, ellenben az itt felszólalók zömével. Annyi különbség azért van, hogy a most lelkesen "elvtársazó" megszólalók viselkednek úgy, mint ahogyan régen az 50-es 60-as évek káderei: hithűen mantrázzák a központi utasításokat.Szóval ha elvtársakról lehet beszélni, akkor sok jobboldali megszólalónak lehetne elvtársként megszólítani a másikat.

Az pedig, hogy a szocik idáig jutottak, törvényszerű volt: a saját kis hatalmi játszmáikat játszották, nem voltak képesek felülemelkedni az önös érdekeken.

Egy dologra azért kíváncsi vagyok: vajon az önkormányzati választásokig ki fog-e tartani a Fidesz népszerűsége, mert hogy 4 évig nem - 2/3 ide vagy oda - az biztos.
Vezda László, a zsarucar.hu autóvadásza nemrégiben megkérdezett, hogy nincs-e kedvünk indítani egy kis posztsorozatot, amiben röviden és lényegretörően tesz egy-egy javaslatot arra, hogy mire érdemes odafigyelnünk, ha nem szeretnénk autónkat az autótolvajok számára könnyen…..