Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matutka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikába jöttem Utolso napok 2010.05.24 00:14:00
Chicago utan kicsit sokkolt voltam, meg nagyon faradt. Egy csomo mindent kihagytam egyebkent, de ezek most se jutnak eszembe, mert az elmult par nap is suru volt. Masnap koran keltem, hogy pakolni kezdjek, de nem nagyon ment. Tul sok cuccom van. Mondjuk nem volt nehez, mert ami nem szemet, azt vagy…..
Amerikába jöttem A vege elott 2010.04.29 15:51:00
Bibliaolvasos estek utan mindig faradt vagyok, mert ugye sokaig fent vagyunk es reggel suli van. De nem aludtam be oran es ez jo volt. Utana nem nagyon volt kedvem IT-re menni, mert almos voltam, de a vegen ottragadtam es nem bantam meg. Jo volt, mert egy resze oromo nyelven ment (egy a sok afrikai…..
Tudom, hogy nem tegnap volt, de feltoltottem a kolostoros kepeket:Kepek itt:picasaweb.google.hu/sx34ce/Amerika10Kolostor#Regebbi bejegyzesek, melyek a kepek keszitesenek korulmenyeit irjak le:samesz.blog.hu/2010/01/23/kolostori_elmenyeimsamesz.blog.hu/2010/01/24/a_kentucky_i_whiskeyAzert keszult…..
Amerikába jöttem Raklapra 2010.04.24 09:01:00
Hetvege. Ugyertem, csutortok stb. Merthogy penteken nincs oram. Igazabol semmi extra. Na jo, van. A telefonom folyton csorog. Vagy valami Ryan-t keresnek, vagy kedves jobarat hiv otthonrol, akinek a fonoket fizeti a szamlat, igy jokat csevegunk regi meg uj dolgokrol.Ma megint volt az az eneklos…..
Amerikába jöttem jajj =D 2010.02.24 08:42:00
Ismet kedd, a leghosszabb napom, amit sikerult meghosszabba tennem. Szoval, elso ora 10.45, persze elobb keltem sokkal, legalabb volt idom osszeszedni magam. A tanarnak beverzett a szeme es nagyon ijeszto volt. az egyik szeme hat igy verben uszott... Aki latta a 28 nappal kesobb cimu (egyebkent…..
Egy baratomtol hallottam ezt a peldat: Kepzeld el, hogy az erdoben vagy eso utan, a vizcseppek meg mindenhol szanaszet hevernek. Odamesz egy bokorhoz, kozelhajolsz es a szaraz ujjaddal lassan hozzaersz egy csepp vizhez, ami az egyik levelen van. Mi tortenik? Ha lassan csinalod, majd elveszed a…..
Ezt a bejegyzest a Kentucky allam-beli Getschemane Apatsagban eltoltott nehany napom emlekezesenek szanom. A naploiras hagyomanyait megtartva, estenkent asztalomhoz ulve irogattam le napi elmenyeimet, gondolataimat. Sok szeretettel ajanlom olvasasra elso sorban szeretteimnek, masodsorban mindenki…..
Amerikába jöttem Kapcsolat 2010.01.18 05:28:00
Elromlott valami a kolesz net-rendszerevel. Keddig nincs net. Meg szerencse, hogy nem leszek itthon. Most veletlenul talaltam valami nagyon bizonytalan wifi-kapcsolatot, szoval gyorsan irok, mielott bevonulnek eletem egyik legerdekesebb hetebe. Szoval igen, eljott az a nap, hogy Samci kolostorba…..
Ma ismet nagyon izgatottan ebredtem, mert a hetvegen kaptunk egy levelet a mai Istentisztelet rendjerol, es benne volt az en nevem is, csak nem tudtam pontosan, hogy mit, hol, hogyan es mikor kell majd csinalnom. Az ora vege elott egy kicsivel ki is jottem, megkerestem az illetekeseket, bementunk a…..
Reggel, azaz delben mar vart is 3 level a magyar nenitol, jelentkeztem az emlitett Aginal, aki a delutan folyaman fel is vett a listara, irt szemelyesen, hogy o is meglepodott, de orul es remeli talalkozunk majd szemelyesen is. De ma nagyon faradt voltam barmit is csinalni, meg nem is tudom, hova…..
matutka 2009.11.09 09:23:19
Amerikába jöttem Gyozelem! 2009.10.20 07:30:00
Reggel a gyakorlati orara el kellett vinnunk kedvenc enekeskonyvi enekunket. Haha. Szerencsere van olyan, amit itt is enekelnek, szoval ismerem, csak ugye "mas szoveggel". Nagyon nem akartam sorra kerulni, de aztan a tanneni olyan kedvesen mosolygott, hogy kialltam az osztaly ele.…..
Telihold van. Ilyenkor mindig meghulyulok egy picit. Atmentem 6ra az ebedlobe, elotte vettem chipset, mert most olyan vacsi volt, hogy mindenki hozott valamit, A-tol H-ig salatat, J-tol Z-ig ragcsalnivalot. Aztan termeszetesen mindenki hozta a csaladjat. Fura, hogy akikrol azt hittem fiatalok,…..