Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pa.Pirus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakásválasztás szempontjaiAkár megvételre, akár bérlésre keresel lakást magadnak, családodnak az első lépést a megfelelő ingatlan felkutatása fogja jelenteni.Élethelyzetünkből, jelenlegi és következő életszakaszainkból adódóan valamint pénzügyi lehetőségeinktől…..
Családi pénzügyek Tudatos élet 2009.08.20 16:46:00
„Máról holnapra élni.” vagy „Jusson is, maradjon is.”? A tudatos pénzkezelés a számtani műveletek ismeretén túl némi gondolkodást és időt igényel.Tudod, a pénz szereti, ha foglalkoznak vele. -         …..
Pa.Pirus 2009.09.10 09:23:30
@KDF: Szia KDF! Próbáltad már a költségeket úgy vezetni, hogy előre tervezed? Pl. hetente vagy havonta előre. Listában részletesen felírod, milyen típusú kiadások jöhetnek szóba, majd egy oszlopban jelölöd a várható/fix vagy tervezett kiadások összegét. Ez a fő terv oszlopod. Utána bontsd meg újabb oszlopokban: 1.alapvető vagy nélkülözhetetlen kiadásokat
2."erre is szeretnék költeni" tételeket
3. a hanyagolható, "ez ráér még" kiadások
4. a végén pedig a tényleges kiadások összegét jegyezd fel.

Így kapsz egy áttekintő táblázatot, hogy mire mit kell/szeretnél kiadni és mira mit adtál ki. A heti terv követketőbb és rugalmasabban segít tervezni, kezelni és kordában tartani a kiadásokat. Ó, azok a rakoncátlan kiadások !!! :)