Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adofizetomagyar

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
adofizetomagyar 2011.09.14 19:40:33
Annyit írtam csak röviden, hogy ez egy ferde tükör a hazai könnyűzenei életnek és www.ironia.hu. Kemény kritikák ezek, ugyanakkor ha mélyebbre ásunk tökéletesen igaza van. Itt most el kell vonatkoztatni egyéni zenekarokkal érzett szimpátiánktól. A cikk vicces és keményen őszinte. Én is szerettem a Tankcsapdát, Pokolgépet, Depressziót a maga idejében és szeretem is, csak a történelem mindig ismétli önmagát. :) Noh azt hiszem itt is kifejtettem. Én kérek elnézést ha valaki kedvenc zenekarát megsértettem, de ez egy zseni volt aki írta. Már csak a kedvenc 10 zenekarára várok, félő olyan nem lesz, mert lehet csak külföldi együtteseket csipáz. De nem kell messzire menni van nagyon sok ismerősöm aki nem hallgat magyar zenét, mert ez az elve. És még szépen fogalmaztam :) Aki meg itt elképzeli ki írta ezt és ismeretlenül fröcsög az semmivel nem különb, mint amit a cikk írójáról gondol! Gratulálok! Jó kis polgárpukkasztó 99%-ban igaz cikk!
raklapfos Még mindig élek 2011.08.23 21:46:22
  Azt mondta - a telefonban -, hogy más emberekkel akar lenni. Gondoltam: "Nos hát akkor, nézz körül, ők ott vannak mindenhol." Azt válaszolta, hogy össze van zavarodva... Gondoltam: "Szívem, tudom, miről beszélsz." Túl gyerekes és önző; akkoriban gyötör az ilyesmi, mikor még fiatal vagy. Magam…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
raklapfos Most mivel foglalkozol? 2011.06.17 14:34:00
Reggel összefutottam egy gimnáziumi osztálytársammal, az hogy csaj és szőke most lényegtelen, vagy nem?Utáltam már akkor is, most is rögtön bevitte a pusztító jobbhorgot a kedvenc kérdésemmel!- Most mivel foglalkozol? (jobbhorog)Ez most komolyan milyen kérdés? Részemről…..
raklapfos Diploma 2011.05.06 13:21:00
Már egyszer leírtam, hogy semmi, de semmi értelme nem volt tovább – addig se nagyon volt, mert hülyeségeket kellett – tanulnom, diplomáznom ebből-abból, mert egyrészt felesleges időhúzás és értelmetlen agydagasztás volt az egész, másrészt lassan már semmit nem érnek a papírjaim, nem azért mert…..
adofizetomagyar 2011.05.09 10:17:00
raklapfos Alkotmány 2011.04.18 15:41:00
A nap mottója: Ma láttam a láthatatlan embert! Mi az, amire jelen pillanatban minden fideszes ráélvezne, amit minden maszopos lehányna, amit minden elempés felökoszocializálna és amit minden jobbikos lehazaárulózna? Persze, hogy az Alkotmány, ami minden magyart összeköt vagy mégsem, de tény,…..
adofizetomagyar 2011.04.19 11:43:30
Ezzel a ponttal azért nem értenék egyet: "1989-ben nem egy új Alkotmányt fogadtak el, hanem a toldozott-foldozott régit módosították, írták felül." Elolvastam mindkettőt, a kedvesem jogász és felvilágosított, hogy még mielőtt írok valamit olvassak bele a két alkotmányba, jelen esetben a 1949-es és a 1989-es Nemzeti Kerekasztal közreműgödésével (amiben jelzem Viktor is ,mint egy bőrfejű ábrázattal) benne volt. :) Ég és föld a kettő. A módosítás mellett szóljön, hogy tényleg azzal kezdődött az 1989-es, hogy ez egy ideiglenes alkotmány. 20 év alatt végre elérkezett az idő és lehetőség a módosításhoz, de soha nem gondolta volna senki, hogy ezt egy párt meg fogja csinálni, azért is volt 2/3-hoz kötve. nem véletlenül vetették fel az esetleges 4/5 lehetőségét. Véleményem szerint össze lett csapva, amit a Velencei Bizottság is nehezményezett. És a benne lévő szavakkal is vigyázni kellene, mert egy szó nagyon meg tudja változtatni az egészet. Pld az állam "törekszik" a lehető legveszélyesebb. Az ország eladósítása elleni védelmet meg nem az alkotmányba kelle befoglalni, hanem az már bűncselekmény :). De tegnaptol én is ennek a szellemében élek, érzem is, hogy bánt a szél. A ráfázol bank szójátéka jut eszembe, egy Hölgy látott egy reklámot: jó befektetés AKÁR 40% hozam.. Ja, és a végén 0 lett.. Akár negyven 40%, de akár nulla is lehet :) Csak azt akartam kihozni, hogy nem szabad semmit összecsapni, mert az egy raklapfos lesz :D:D: Üdv. Ricsi.
adofizetomagyar 2011.04.19 11:44:33
.
raklapfos Lájkold és hallgasd! 2011.04.04 15:33:00
Adamo lesokkolt minket, de szerencsére Vata rádobta a barátait, hogy rendezzék a félresiklást. Kíváncsian várom a behatoló méreteket!Amúgy abból a mélységből nehéz visszajönni, de itt a segítség, egy kattintás a képre, szeretemelés és hallgatás, az élmény…..
raklapfos Írjatok köcsögök! 2010.03.03 16:09:00
Matyizok ezzel a raklap fos bloggal már hónapok óta, fogalmam sincs minek indítottam, minek csinálom, csak a baj van vele. Tematikus blogot akartam, mizantróp vagyok, vagy nem, de végül is ez mindegy, a lényeg, hogy alapjában véve minden fostalicska körülöttünk, írjunk róla,…..
adofizetomagyar 2010.03.03 19:15:44
raklapfos Mustaine a király! 2010.02.10 13:28:00
Gondolom mindenkit érdekelt a MEGADETH koncertről szóló bejegyzésem, egy barátot a kommetek szerint azért sikerült szereznem, természetesen a szokásos Hetfield vs. Mustaine párbaj okán. Szevasz Adamo! A véleményemet természetesen fenntartom, Mustaine magasan jobb gitáros és dalszerző, mint a…..
raklapfos Bréking nyúz! 2010.02.04 13:09:00
El sem hiszem, de nagyon úgy fest, hogy június 20.-án a PECSA-ban tolja Dave Mustaine és szabad csapata, a mindent vivő MEGADETH!Aki ismer, az tudja, hogy a zenében nekem a MEGADETH a kezdet és a vég, a föld és az ég, Mustaine Papáról nem is beszélve, aki a legnagyobb metál gitáros…..