Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint - Cicanapló

36 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden azzal kezdődött, hogy a csajom megfürdette Lemmy-t. Éppen hogy csak túlvoltunk a kismiskárolásán, és amikor az utolsó varratokat szedte ki Timi (Lemmy közben úgy nézett rá, mint egy megtestesült macskaistenre) a hasából, úgy volt vele, hogy ha valamikor, akkor most kell…..
 Tisztelt Szerkesztőség! Sokan megjegyezeték, hogy talán érdemes lenne beküldenem a következő képeket hozzátokmert kellően cuki a két cica rajta :) A két jóravaló másfél hete ismerkedett meg és három nap kellett a nagy barátsághoz, de mindennap tudnak…..
"Én még macskát nem láttam ablakban aludni de Tigris túl tett magán. Az első két képen ott alszik. A harmadik képen pedig úgy alszik mint aki szégyénli magát. Hát igen ő az én macskám" - írja RékaKöszönjük!..
Cicanapló Minden lyukba belefér! 2010.10.18 14:20:00
Hatalmas élettani feldezést tettünk: az egérlyuk csakis a macskák kedvére létezik. Teljesen egyértelmű, hogy mivel a macskák - a világ urai, mellesleg - úgy szeretnek a legjobban játszani, hogy játékot betuszkolják a leglehetetlenebb helyekre, majd onnan kirángatják, ezért az…..
Bálint - Cicanapló 2010.10.20 15:56:49
@penna: Én mindig mondom, hogy a kisgyerekek meg a macskák egyformák :)
A Cukiság az utóbbi időben macska bloggá változott, ezért ezt ellensúlyozva és a nép akaratának eleget téve íme egy vegyes videó, ahol a főszerep a teknősbékáé, aki terrorban tartja a ház macskáit:   A találatért köszönet Dr. KörömlakknakIndavideo.hu..
Rusty, akit Dalmáciából mentettek ki és fogadtunk be - még a Shrek macskánál is cukibb. Sőt, ugyanolyan keményen vagdalkozik is! Rustynapló, második kiadás. Macskalog - fejlődés múlt héthez képest Az egy héttel ezelőtti posztban röviden leírtam, hogy mi kell ahhoz, hogy…..
Még kissé bizonytalanul ismerkedik a világgal az a hím törpevíziló, amely két héttel ezelőtt született egy lengyel állatkertben.Forrás: RTL Klub..
Bálint - Cicanapló 2010.09.03 20:34:02
Cicanapló Macska, egér, harc 2010.07.28 10:55:00
Rendkívüli pillanat érkezett el a macsekok életében: elfogyott az utolsó tíz kilós gyerekmacska-táp, úgyhogy a mai naptól ünnepélyesen felnőttnek nyilváníttattak mind a ketten, és már egytől tíz éves korig, ivartalanított cicáknak való tápot esznek. Az átállás nem…..
Bálint - Cicanapló 2010.08.03 13:05:34
@Avril50: Azóta rájött, hogy közös, és meg is lehet küzdeni érte :)
Azért szeretek külföldi állatkertek oldalain nézelődni, mert nem múlik el nap, hogy a világon valahol ne szülessen olyan állat, aminek ide kell kerülnie. Most például a Connecticut's Beardsley Zoo a soros, ahol egy alapvetően haszonállatként tartott malacfaj gyarapodott pár taggal.…..
Bálint - Cicanapló 2010.07.29 09:19:27
Szerdán este dobta be egy szívtelen gazda Ozzy-t, a saccperkábé egy kéthónapos cicalányt az Indexnek is otthont adó irodaépületbe. A kis, tigriscsíkos, kissé háromszögfejű macskalány jól van, hála Kati kollégának, aki vette neki parizert meg tejet. Sajnos én nem tudom…..
Ventilátor ide vagy oda, ezt a kutyamacska meleget nehezen bírják a bundás jószágok (is). Amikor már a járólap sem elég hűvös, amikor a legsötétebb kanapé alatti zug sem ad enyhülést, mit tehet az ember macskája? Marad a mosdókagyló és a fürdőkád. És ha még víz is van…..
Cicanapló Cuki vagyok 2010.07.16 08:30:00
Néha az embernek leküzdhetetlen vágya támad, hogy előhúzzon egy macskát, és megszorongassa. Szerintem mindenki így van ezzel, csak páran még maguknak sem merik bevallani. Nos, akinek van a háztartásában legalább egy előhúzható macska, az nem fél őszintének lenni magához, és…..
Bálint - Cicanapló 2010.07.16 10:57:00
@Messzenéző Minyon: Nem, abszolút nem, fele akkora, és nem is lesz nagyobb, fél éve egy centit se nőtt, csak a fotózás szöge vagy valami ilyesmi miatt látszik úgy.
Már maga a kérdés is felesleges, hiszen köztudomású, hogy Naoko a legszebb e vidéken. Még ha egy nyafka, embergyűlölő rosszaság is, akkor sem lehet tagadni, hogy ő közel s távol a leggyönyörűbb. De azért néha nem árt a tükör elé állni... Valójában ez Naoko legújabb…..
Cicanapló Lankadatlan éberség 2010.07.05 08:00:00
„Lehet, hogy úgy tűnök, mint aki nem figyel, de megnyugtathatlak titeket, nyomorultak, hogy ez a papírhenger itt az enyém, és ha valakinek csak megfordul a fejében, hogy elvegye tőlem, álmomból felriadva is simán átharapom a torkát. Én szóltam.”Kövesd a Cicanaplót a…..
Cicanapló A macskanevelésről... 2010.06.28 11:37:00
...többször elmondtuk már, és most sem tudunk mást mondani, mint hogy egy macskát kizárólag olyasmikre lehet megtanítani, amiből neki is előnye származik. Na mármost ez per def. ellentétes a neveléssel mint olyannal, annak ugyanis az lenne a lényege, hogy a macska korlátozásával…..
"Ő itt Scarlett, a mi rosszaságunk. A képek kb. 12-14 hetes korában készültek, amikor még egyik kedvenc elfoglaltsága a székek háttámláján való akrobatikázás volt. Azóta már felfedezte és birtokba vette a lakásban található többi bútort is" - írta nekünk…..
"Tudom, hogy erre még nem volt példa a cukiság történetében (legalábbis én nem emlékszem rá), de bátorkodom továbbítani nektek egy kétségbeesett hölgy társkereső hirdetését, akinek a kijelölt vőlegényét sajnos megmérgezték" - írta nekünk Petra. "Pötty…..
Bálint - Cicanapló 2010.06.17 22:21:27
@walk_on_the_wild_side: Csak hogy megnyugodj: a mi macskánk még az átlagosnál is hamarabb lett ivartalanítva, ennek ellenére nála nyugodtabb állatot találni sem lehetne, egész nap üldögél csendben - szóval ne aggódj, ennek semmi köze az ivartalanításhoz. Aminek viszont van, az a hosszabb élettartam (mivel egy csomó betegség "fészkét" eltávolítják, ezen kívül nem fog pl. elszökdösni megbolondulva a tüzeléstől és balesetben meghalni - ennyire egyszerű a dolog.)

Egyébként bennem is felment a pumpa - nem csoda, hogy ennyi felelőtlen állattartó van basszus, ha még az orvosok is adják alájuk a lovat, és nem jön ám mindegyik fórumokra, hogy meggyőzzék az értelmesebbek... De nem is értem, az ilyen orvos piacon veszi a diplomáját?
Cicanapló Minden májjal 2010.06.16 08:30:00
Aki aggódna amiatt, hogy folyton csak Naokóról derül ki itt a blogban, hogy az agya helyén valami beazonosítatlan anyag található, azt megnyugtatnám: azért Kosztya sem vehetné fel a versenyt a legzöldfülőbb keleti bölccsel sem. A minap szokásához híven kétségbeesetten…..
Zserbó-Samu & Mazsi Cica Kimaradt 2010.05.21 09:39:00
A tegnapi vizesblokkból kimaradt Mazsi olthatatlan (és oldhatatlan) szenvedélye az itatótálkák tartalmának kilötykölése iránt. Időjárástól függetlenül, amikor megkergül a kicsi lány, olyankor számíthatunk a száraztápos edények mellé kihelyezett víz padlón való…..
Cicanapló Félelem és reszketés 2010.05.17 08:30:00
Naoko teljesen hülye. (Igaz ami igaz, gyakorlatilag az összes bejegyzést kezdhetnénk ezzel a mondattal.) Tudomásunk szerint ugyanis az elmúlt napokban kivételesen és csodával határos módon éppen nem csinált semmi rosszat – azon a papíron, ami hossza alapján első ránézésre…..
Kosztya igen szemtelen. Elég egy percre nem figyelni rá, és biztos, hogy megszerzi mindazokat a tiltott dolgokat, amiket ő játéknak titulál – ahhoz pedig, hogy játéknak tituláljon valamit, valószínűleg épp elég az, hogy tiltott helyen legyen az adott objektum. Kedvenc helye az…..
Minulómanuló Hazaértünk... 2010.05.09 16:28:00
...és hogy mire!!...Kezdem az elején. tegnap Joli rendes időben kapott reggelit, majd amikor elindultunk olyan fél 1 körül, adtunk neki konzervet és kiporcióztam még szárazat is. A kisasszny persze egyből rácsapott a konzervre, be is csókolta, majd ezek után fogta magát és…..
Bálint - Cicanapló 2010.05.11 10:38:03
@Simone Lewis - jolimoli.blog.hu/: Akkor reméljük, hogy tényleg magvárta a hülye macskája, hogy meggyógyuljon, és mostantól gyógyultnak nyilvánította magát :) Amúgy szerintem valószínűleg megevett valami mást, amíg nem voltatok otthon, simán sok kajától nem hiszem, hogy ilyen lett volna. Mondom, a macskák a leghülyébb lények a földön. De a lényeg, hogy most már jól van!
"Szeretettel küldöm be a táncoló egérkéimről készült képeket. Ez a fajta egérke nem nő nagyra, mint az a képeken is látszik. Nagyon játékos, kíváncsi, szelíd és kedves egérkék. Rengeteg cukiságra kpesek. A kölykök szeretnek kézben aludni, ezt a képek is…..
Bálint - Cicanapló 2010.05.11 07:41:23
Kispöcs Lehull a lepel... 2010.05.07 20:38:00
Hát igen. Minden jónak vége szakad egyszer. Na de kezdem az elején...Ma állatorvosnál jártunk. Szerencsére a doki itt van egy saroknyira, így nem kellett újra autóznunk. Egyszerűen beletettem Szotyit a kis szállítóba és átsétáltunk. Verőfényes napsütés, a cinyó is…..