Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seraphine

18 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy különösen hosszú bejegyzés lesz, értékelni nem az én sorom, sokkal inkább a Tiétek, kedves unatkozó koczka barátaim. Rég említettem, hogy pár álmomat leírtam, és ezekről kérnék véleményt ma. Vagyis egyről, amit hosszú idő után végre…..
Seraphine 2009.09.30 20:00:07
Seraphine 2010.02.04 21:57:43
@Longinus: *beledobva*
 Na, tegnap leszedtem a photoshoppot. Ezeket csináltam vele. Majd még mást is fogok, azt hiszem. Íme:  ..
Azon gondolkoztam, vajon mi alól ment fel a tudatlanság. Ki a rosszabb ember, aki nem tudja, hogy rossz amit tesz, ezért könnyen követ el egy súlyos hibát, vagy az, aki tudja, hogy helytelen amit csinál, mert közelebb van az igazsághoz, ám annak dacára elköveti? Egyáltalán, valaki,…..
Megint nem volt net pár napig... De azthiszem ez a gond megoldódott, mert rájöttem, hogy lehet megjavítani, ha az a probléma lép fel, ami eddig. Hogy mit jelent, amit csinálok, nem tudom, csak azt, hogy segít.(Start, Beállítások, Hálózati kapcsolatok, Helyi kapcsolat, Javítás.)…..
Nem biztos, hogy pontosan így hangzik ez az idézet, de aki jobban emlékszik rá fejből nálam, azt tisztelem annyira, hogy elnézem ha lenéz ezért. :) Mindenesetre, egy nem mindennapi élményben lehetett részem tegnap, amikor kómásan kitántorogtam a konyhába, az egészséges életmód…..
Lebegés a Világban Amúgy, SÜN. 2009.09.21 20:22:11
Nem tudom meséltem-é már, de amikor én fáradt vagyok, rossz a kedvem, és jelentős mennyiségű csalódás és elkeseredés telepszik meg a lelkemben, kissé furán viselkedem. Ilyenkor vagy rettentő mély letargiába esem, de olyanba, hogy a lelkemből kisugárzó negatív energia megöli a…..
Tanulok Tanulásba kezdtem, bár nem a megszokott dolgokat, a megszokott módokon... De a lényeg, hogy tanulok. Hasznos, talán a leghasznosabb dolgokat, amiket el tudok képzelni. Gyakorlatilag egy beszélgetést képzelj el. A ritka fajtából. Iszonyú jó, mint valami elme táplálék,…..
 Ma egy igen kedves, szelíd, és úriembernek megismert barátom linkelt számomra egy dalt, vagy ha így jobban tetszik, egy számot.www.youtube.com/watchGondolom ezt ismertétek, de ha nem, azért gondoltam, nem árt, ha mellékelem. Meglepett, hogy hogy történhetett meg egy ilyen…..
Tehát, szóval, izé. Jaj ne, nem éssel kezdtem...de mindegy, még folytathatom azzal. Azaz kezdhetem is azzal. Na, térjünk a lényegre. Szóval a rozmárok kommunikációs szokásai sokkal fejlettebbek, mint azt a 21. század biológiában viszonylag járatlan átlagembere gondolná. Vagyis…..
Lebegés a Világban Mert, hogy. 2009.09.21 20:06:52
Hmm. A mai napomból kétség kívül nem sikerült kihozni a várakozásnak megfelelő történéseket. De sokkal több mindent ki lehetett belőle hozni, mint gondoltam. Talán jó úton haladok, ha el akarok engedni valakit igazából. Nem szó szerint... csak élek nélküle. Kellemetlen, talán…..
Lebegés a Világban Mert csak. 2009.09.19 10:37:31
Ha nem is akarsz kiszabadulni, akkor bezárkózom melléd. ..
Pont olyan vagy, mint az első részeg csókom: megnyugtató, izgalmas, hazug, és édes...kár hogy nem vagy igazi. (Csak rád jobban emlékszem...)Buszon utaztam hazafelé, pár látomás és eszméletvesztés kíséretében. Beteg vagyok. Eléggé... De nincs kedvem hozzá, úgyhogy nem veszem…..
Ami kell, vedd el, ha nem megy, csak felejtsd el.Sose félj a mélységbe nézni, mert ott bármit megpillanthatsz. Csak az ürességtől fordítsd el a tekinteted, mielőtt beszippanthatna.Szeretheted te bármennyire a fényt, az árnyékod az, mi mindig elkísér.Ha azt hiszed, tényleg szeretsz…..
Seraphine 2009.09.10 18:50:13
Seraphine 2009.09.16 20:15:16
Lebegés a Világban Hangulat 2009.09.11 23:31:00
Minden attól függ, hogy gondolsz rá. Mitől függ, hogy hogy gondolsz rá? Attól, hogy hogy akarsz gondolni rá. De hogy mitől függ az, hogy az ember a szenvedést, a nyugalmat, vagy a boldogságot kívánja-e megélni? Ezt nem tudom. Elég egy egész kicsi kimozdító erő. Mindegy melyik…..
Lebegés a Világban Csak szólok! 2009.09.10 19:55:00
Előre szólok, bár kissé pironkodva: nekem humorom van! Ha nem tetszik, el lehet menni, de ne tessék elmondani senkinek, mert egyre többen megvetnek miatta! Ha egyszer nem leszek félelmetesen depressziós (most is épp egy sünt próbálok a szemhélyam alá tuszkolni, hogy jobban…..
Ha egy helyzet megváltoztathatatlannak látszik, vagy-ne adj isten-az is, bele kell törődni. Nem kell azt hinni, hogy nem lehet másként: (attól egyébként is csak még jobban vágysz rá...), csak nem szabad tovább alapozni reményekre. Az áhított cél nélkül kell tovább folytatni a…..
Egy kis gyors jelentés következik, mi szerint nem egész másfél óra múlva randim lesz. Az alanyt K|ngának hívják, napközis tanítónéni a lelkem, amikor pedig ideje van hoszteszkedik, eszem a szivét :D Szóval leteszem a meló vaskos láncait, és rohanok haza, mert még ki kell…..
  Na, ez sikerült. Valamennyire: Egyáltalán nem olyan, amit szépnek látok, de ennél több energiát nem pazarlok rá. Még meg kell rajzolnom az óvónéninek az őszi erdőt, különben nem kapok holnap csokit, se matricát. Nagyon hajtok rá. De azért még van kedvem írni.…..
 Azt hiszem ha a regisztrálás nehézségein átestem, beavatott lettem. Mindenbe. Ami ilyen hosszadalmas, az mindenre feljogosít. Mindenre. Leginkább arra, hogy írjak. Ezzel élnem kell, ha egyszer megharcoltam érte...Hangzatos dolgot is mondhatnék, miért álltam neki blogolni, mint a…..