Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomme

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Underblog Feelings full of sorrow 2007.09.22 09:39:00
Cogito ergo sum. A gondolkodás, mint eszmei és erkölcsi faktor sajnos részben kicsúszott az életemből. Írom ezt magamról, aki elhanyagolta a blogját hónapokig, az osztályomról, a volt barátnőmről, a családomról, a világról. Visszatértem, frissen, új gondolatokkal, tele vegyes…..
Nem bírtam ki, csináltam még egy videót a mesterlövészről!A "gyár" nevű pályánál egész egyszerűen vége a játéknak,mert nem lehet továbbjutni, olyan borzalmas hiba csúszott a játékba.....
Underblog Halok 2007.05.17 17:13:05
Azt mondják ami nem öl meg az megerősít. Remélem hogy ha ezt túlélem, kigyúrt leszek, mert ha ez nem öl meg akkor semmi. Konkrétan egy szombati vetélkedőre célzok, amin 24 órán keresztül nyúzzák a középiskolások idegeit. Szerencsére nincs nagy szerepem ebben a cirkuszos…..
Underblog Prologosz 2007.05.16 17:41:00
C'est la vie...ez a mondat sokszor elindított már bennem egy bizonyos gondolatsort, de soha nem fogtam fel igazán. Most, hogy én is blogolni kezdtem, talán sikerül majd rájönnöm, hogy miért ilyen is ez az élet. Mostanában elég fura, meg kell hogy mondjam. Faktot kell választani, ami…..