Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dif'ferenc'e

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
dif'ferenc'e 2018.08.29 14:25:56
@Mdavid89: Ne etesd a trollt! :)
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
dif'ferenc'e 2011.03.09 12:23:29
Luc Besson a Nikita, a bérgyilkosnő, a Leon, a profi, és Az ötödik elem után egy időre visszavonult rendezéstől, s írással, producerkedéssel foglalkozott, most viszont egy grandiózus sci-fi tervével a zsebében a visszatérést fontolgatja.James Cameron Avatarjának realizmusától…..
B-oldal TOP50 gitár-album EVÖR 2010.08.07 07:40:00
A Gibson.com közétett egy listát, melyen a legjobb gitár-albumok szerepelnek, számszerűen 50 korong. Az egy dolog, hogy nem tudnám pontosan definiálni, hogy tulajdonképpen mi is az a 'gitár-album', de az például örömteli, hogy nem csak Gibson-userek és pályaművek szerepelnek a…..
Pár napja az egész világot bejárta az a Rolling Stones feloszlásáról szóló hír, ami most úgy néz ki csak kacsa volt. Egész pontosan arról írt a The Sun nevű brit bulvárlap, hogy jövőre világ körüli turnéra indul a veterán rockcsapat, majd azután végleg leteszik a lantot,…..
dif'ferenc'e 2010.07.27 14:13:46
@Ben77: Azok. Semmit nem tettek le az asztalra! :)
Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy, ma, Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, akcióra szántuk el magunkat... A terv Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre…..