Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám72 (törölt)

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkahelyen nem volt időm írni semmit. Szóval karácsony után jöttek a bulik. Valahogy minden régi ismerősnek eszébe jutottam, én meg persze nem tehettem kivételt, mindenkinek igent mondtam. Aztán a szilveszter elég durvára sikerült. Előző nap már rápihentem, így este hattól…..
Ádám72 (törölt) 2010.01.13 14:11:33
@B. Zalan @ zalan.blog.hu: kocsog vagy, ha letiltod testvér.
Ő egy színfolt. :-))
Kell ide. Te is tudod.
Néger (vagy cigány) kurva szerintem nagyon veszélyes. Mindkettővel volt már dolgom és egyiknek sem lett jó vége.
Ma értem haza, holnaptól ismét dolgozom, ha van rá érdeklődés, majd elmesélem, mi történt karácsony óta. Összefoglalva, a két ünnep között annyit ittam, hogy nem volt időm megdugni senkit, múlthéten meg elrepültem Londonba haverokhoz, kirándulni, bulizni, Amsterdamozni……..
    Nem, nem kritizálom Noémi öltözködését, elég volt. Pusztán szemléltető eszköznek használom, hogy lássátok, mi történik akkor, ha valaki a hatalmas melleit zsabókba tuszkolja. Kész katasztrófa. Mondom, nem kritizálom. Szóval, ha valaki azt szeretné, hogy nagy…..
Ádám72 (törölt) 2010.01.11 08:36:18
@aiisha: Én gomboltam ki azt a gombot :-)))
Na jó nem... de ha lett volna módom rá biztosan... meg a többit is...
Bár még nem foglalkoztunk az új irányzatokkal, ezt ígérem, hamarosan megteszem,  addig egy kis ízelítőt adok abból a hangulatból, amely öltözködésünket 2010 tavaszán és nyarán uralni fogja.Mindezt azért teszem, hogy tudd hogyan válogass a leárazott cuccok között. S most…..
Csak annyi van, hogy az emberkertbe mostanság nem fog új lakó költözni, mert a vadőr nyugis évvégi blogolás helyett nyakába kapta a cég azonnali költöztetésének lebonyolítását, ami informatikailag elég necces kis művelet. Aztán ha az égiek is rábólintanak, akkor a jövő…..
Csökkenteni akartam a posztolásokat, ezek szerint ez most nem megy.Adott Mr. X.Anyagiakban nem szenved hiányt. Kötelezettsége heti pár óra, amúgy szabad.Tüdőbajos.Folyamatosan a kapcsolati zűrjeivel elfoglalt, lovalja bele magát a dolgokba, értelmes feladata, kötelessége…..
Finom volt. Rácsalátával, csípős savanyúpaprikával. Sőt, cseresznyepaprikát is találtam.  Néha rámtör a csípős paprika utáni vágy.  Most a hosszú csípős savanyú paprikát cseresznyepaprikával ettem. Isteni volt. Igaz patakokban folyt a könnyem, de nagyon…..
Ádám72 (törölt) 2010.01.05 13:16:47
@Hirmondo Helen: Az a jó, ha kétszer csíp... :-))))
Huszonötödikén összeszedtem egy szex mániás kis depis csajt. Azt mondta, hogy azért szeret dugni, mert akár fáj, akár jó, mindig azt érzi tőle, hogy legalább él. Ma reggelig volt itt, de annyi életet keféltem bele, hogy már nekem is fájt. Beszélgettünk, elég sok dolgot…..
Ádám72 (törölt) 2010.01.04 14:40:06
@Nemmindegy: Két eset lehetséges:
- Zalánt magaalá gyűrte egy lavina amikor kilépett a hüttéből (mivel mégis Pultos Csajjal ment síelni)
- Zalánt magaalá gyűrte egy domina (mivel mégsem fogadta vissza a Pultos Csaj).
Vagy csak simán túl sokat ivott és szívott szilveszterkor....
Incifinci blog Újdonság 2010.01.04 06:26:00
Új Év!Új Megjelenés!Új Szlogen!Új Inci! Nem tudom mikorra lesz kész az otthoni netem, és nem tudom utána mikor lesz meg az IP címem, szóval nem tudom mikor tudok majd este jelentkezni, de igyekszem! VÉGETEK LESZ! :-) Boldog Új Évet mégegyszer mindenkinek, jó vissza…..
Ádám72 (törölt) 2010.01.04 12:08:21
Füles élvezkedik Játék 2010.01.02 11:56:34
 Most, hogy anyám már jobban van, ismét lehet dühöngeni. Hát baszki, ez a kurva Malac azt hitte nem fogom bántani. Kibaszottul rosszul hitte. Amíg anyámék aludtak, gyorsan benyömöszöltem az ágyúba a kis vinnyogót, és úgy döntöttem, nekilövöm az ablaknak. Persze előtte a…..
Lelki Kirakat Linda szilvesztere 2010.01.03 22:38:00
Ki vagyok akadva. Bár már némi bor segített... Mi is történt... Lindával tartjuk a kapcsolatot. Mióta megfogalmazódott bennem a szakítás gondolata, folyamatosan azon töröm magam, hogy ne bántsam meg nagyon őt, ne jöjjön ki ebből a kapcsolatból sérülten, hogy ne én legyek…..
Füles élvezkedik Ilyen nincs 2009.12.27 19:59:00
Na bassza meg, Tiger is kapott ajándékot, pedig már-már kezdtem azt hinni, hogy ő csak ilyen pótgyerek, de sajnos nem. Anyámék ezt a faszt is éppen úgy szeretik, mint engem. Szóval Tiger is bontott csomagot, és őt is fényképezték, mint engem. De ez a Tiger akkora balfasz, nem ám…..
Füles élvezkedik Fighting 2009.12.22 21:05:00
Na, ma úgy döntöttünk Tigerrel, hogy birkózunk egyet. Persze ehhez kellett valami dressz is, ezért anyám tangáit szedtük elő. Szerintem kibaszottul jól néztünk ki benne! Naná, hogy Tiger lenyúlta a feketét, nekem meg baszki csak a piros maradt. Gyorsan le is fotóztuk…..
Mondjuk így visszagondolva tényleg elég durva volt. Sajnálom is már nagyon.Kitalálta, hogy menjünk el odaadni az előleget a szilveszteri útra. Egész hétvégén nem láttam, erre ahelyett, hogy együtt lennénk, vagy dugnánk, ezzel jött. Hiába mondtam, hogy majd odaadja holnap, az is…..
Ádám72 (törölt) 2009.12.22 09:22:15
@Hirmondo Helen: Nebasz...
Legyen inkább Füles!!!! :-))))

Zalán persze hogy szerelmes. Hirtelen haragú, de megbánó, féltékeny, érzékeny... igazi szerelmes hisztis pasi.
Valaki puszit adott a csajának és ha lett volna nála egy AK-47 akkor az egész tárat beleőtte volna. :-)
Mi lesz majd a hüttében... na az lesz szép.
Ádám72 (törölt) 2009.12.23 08:20:50
@barracud4: De jól mondod. Az a gyanús ami nem gyanús...
@hasznavehetetlen régensherceg: Mert az jóóóóóó! Kollegiális szerete és megbecsülés. Jó hangulat. Családias légkör... hatékonyabb munka.
Tényleg másként látszanak a cselekedetei azt szem előtt tartva, amiket mondott, hogy nekem akart csak megfelelni. Azért változtatott a szexen, azért csináltunk új dolgokat, és próbált olyan lenni, mint régen. Meg valószínűleg a szilvesztert is azért találták ki, talán pont a…..
Ádám72 (törölt) 2009.12.22 14:12:59
@Styxx: Nem inkább házipálinkát akartál írni? hmm az nem is rossz ötlet. Hideg ellen is jó.
Ádám72 (törölt) 2009.12.22 15:00:57
@aJeti: Nem Neked írtam Jetim.
A biocinkre egy kis orvosi szenet ajánlok és akkor kész is a jó öreg szén-cink elem, és egész karácsonykor világítasz az izzók helyett is. :-))
Ádám72 (törölt) 2009.12.23 08:15:46
@aJeti: Édes Jetim a katód orálisan az anód análisan és már kész is.
Nem fog fájni. Szép leszel. :-)))
Füles élvezkedik Kajára várva 2009.12.21 09:13:23
Tiger meggyógyult, ma reggel együtt kellett reggelíznünk. Pedig én mindig a szobámban kajálok, de anyám ma ragaszkodott a közös zabához. Bezzeg alám nem rakott párnát a székre, alig értem fel azt a kurva asztalt. Megint vajas kenyér volt teával, már kibaszottul unom, hogy nem ad…..
 Erdélyben voltunk. Az úton iszonyatos felhőszakadás kapott el bennünket.Torockó. Már a nevek is jóízűek. A falu a hajdanán ott élő erdélyi vajdáról kapta a nevét.  A vendégház neve Ágota. Melinda - ezen az álnéven levelezett velünk János a…..
 Örülök, hogy otthon vagyok, -16 fok odakint, tehát ma sem értem volna egyszerűbben haza, utálom a MÁV-ot, ez is holt biztos, kezem-lábam fáj, a migrénem is előjött, folyik az orrom is, oh yeahhh ez aztán a karácsonyi feeling, csajom végigburította reggel multivitaminnal a…..
Füles élvezkedik Menekülök 2009.12.16 07:00:00
Tiger úgy döntött, hogy kurva jó játék, ha engem kerget a lakásban. Mivel kint baromi szar az idő, és nem tud ugrálni a kertben, mint a hülye gyerekek, ezért most engem kerget az őrületbe. Végül felmásztam az állólámpa tetejére, és onnan röhögtem jó nagyokat, mivel odáig…..
   A magyar nők közül sokan érzik azt a kínt, amikor tőlünk nyugatabbra utaznak, hogy hiába öltöznek fel szépen, az ottani nők mindig valahogy rendezettebbek, ápoltabbnak tűnnek. Mindig azt gondolják, hogy EU ide vagy oda, látszik rajtuk honnan jöttek, s ez sajnos a…..
A kolbásszal nem lehet viccelni. Nem is jutott eszembe egyetlen normális vicc sem a kolbászról.Az első saját töltés szépen szárad. Két nap kapott enyhe füstöt, száraz időben levegőn van, éjszakára visszateszem a garázsba. Finom lett, még a Kolbászetalon-gyártó-nagyfőnök (az…..
Várom a hétvégét, kell egy kis kikapcsolódás, a munkamániás barátnőmnél is nagyon jó lesz, nagyon szeretem, meg Szeretőnél is kicsit vissza tudok vonulni a mindennapok elől.Tegnap munka után egyből hazamentünk, talán 1 órán át nem vasaltam, különben végig, egészen hajnali…..
Semmi melóm sincs mostanában. A főnökasszony dolgozik, mint az állat, mert ilyenkor próbálja mindenki összevásárolni az adócsaláshoz szükséges számlákat. Mi meg csak dumálunk, kávézgatunk, és lógjuk a napokat egymás után, kollektívan. ..
Ádám72 (törölt) 2009.12.16 13:07:20
@b.s.: van aki meg ud. De agyvérzést kapok, ha látom a bérpapíromon, hogy mennyit gombol le rólam az APEH....
Az egyik pali hozott reggel egy termosz teát, és mindenkit végigkínált. Becherovkás volt egy kicsit, amivel a csajok hangulatát rendesen feldobta. Mondjuk ezt sem gondoltam volna, hogy más hoz helyettem piát munkába. De ezen felbuzdulva leszaladtam a parkolóba, mert a hátsó ülésre…..
Ádám72 (törölt) 2009.12.16 12:13:29
@B. Zalan @ zalan.blog.hu: :-))))
Sok stílustalan balfasz rohangál a földön SIR. Jól élnek belőlünk a skótok és az írek.
Nembaj, igyál akkor amit akarsz :-)))
Egészségedre.
Ádám72 (törölt) 2009.12.16 13:03:46
@bioDorka: Persze én sem csak whiskeyt iszom. Munkahelyen nálunk (amíg az Allianznál dolgoztam) a vodka-narancs egyet jelentett a rövidke péntek délutánnal. Szagtalan és ha valami nagyfőnök bejött csak azt látta, hogy mosolyogva narancslét szürcsölünk :-))