Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecskefüst

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PerverzBabi is egy anglicizmus szó szerinti fordítását küldte be:A mai nap folyamán is jó pár klasszikus angol félrefordítást hallottam (Jóbarátok: patetikus; A pokol konyhája: ne vedd garantáltnak - ez utóbbin lehet vitatkozni), de írásra ezúttal a CSI: NY október 05-i része…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Fecskefüst 2009.09.09 16:34:06
@Mr. Pither:
Ööö, mélyenszántó hozzászólásomat az eggyel előttem (felettem) lévő hozzászóló inspirálta, Téged a világért sem gyanúsítanálak affil... izével.
A blogot ezen a héten is a Reklámkonferencia támogatta hirdetésével. Ez most igazán aktuális, mert a rendezvény hamarosan a kezdetét veszi, így azok, akik még gondolkodnak a részvételen, most még elhatározhatják magukat. Persze alapvetően az ügynökségi döntéshozókon múlik,…..
Fecskefüst 2009.09.09 14:00:43
@hirado:
nem vagyok benne biztos, hogy ezt nekem szántad, talán Mediadroid lehetett az igazi címzett, nem?
Fecskefüst 2009.09.09 14:07:24
@bulgakov:
www.adch.hu/

aranypenge.hu/

mindkettő bal felül.
Fecskefüst 2009.09.09 14:41:46
@Hara Mati:
Én úgy látszik, külön Kreatívot kapok - ami megtisztelő - de az enyémben egy vidéki idegelmeszanatórium személyzeti parkolójába áll be éppen egy körpanorámás veteránlimuzinnal, miközben a beltérben kétségtelenül egy szép ívű időugrás zajlik, avagy van egy ikertestvére is, aki ott lakik a belső visszapillantóban vagy mi.