Regisztráció Blogot indítok
Adatok
- anya -

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karolina ma először mondta ki, hogy "anya". Kb. a negyediket-ötödiket sikerült megörökíteni:..
- anya - 2011.04.25 17:55:19
Piroska és Farkas Copfoskorú 2010.06.08 21:19:00
A családunkban sosem látott szakadék tátong. Megbomlott az egység. Két részre szabdalt minket ez a komoly kérdés. Az egyik tábor -akiknek zászlóvivője Farkas és Joepapa folytonosan azt kérdezgeti, hogy "meddig akarod még növeszteni a gyerek haját????" meg hogy "mikor…..
Holnap lesz Julianna második szülinapja.Ma megkérdeztük Tőle: Julianna milyen nap lesz holnap?Mire Ő: Boldog szülinapom!..
Német kollégám, Stefan barátom családjával Budapesten járt és mivel még Fanni és Nina szobafogságban voltak, Juliannával elvittük Stefanékat az állatkertbe. Megnéztük a legfontosabbakat: Eisbar, Elefanten, Löwe, und so weiter...Az állatsimogatóban Julianna először lelkes volt,…..
Újabb nemzeti ünnep, amely okot ad az örömködésre. És mivel tudjuk, hogy az írek nem csak egyszerűen szomjasak, de szomjasan születnek, hát igyunk ma mi is egy jó Guinness-t! Life is too short not to be Irish! Ez pedig itten néhány fotó a táncos utánpótlásokról, amit az Irish…..
A légcumizás technikájára talán még emlékeztek. Ma a becsúszást gyakoroltuk - még gitár nélkül...Magától talált rá a műfajra és egyre jobban finomított rajta, hogy végül már a térd-koppanás nélkül tette magát a parkettre. Leállítani nem is lehetett, annyira…..
Piroska és Farkas Akadnak 2009.08.26 13:37:00
Tegnap este Farkas hazafelé tartott, mikor hátulról belement egy teherautó. Két órával később igen szellős félkabrióval mentünk vásárolni, s mivel hiányzik a hátsó ablaküvege, és átformázta a fenekét az erősebb, Mütyürkével őriztük, míg az apja vásárolt.A tó meg…..
- anya - 2009.08.29 20:00:43
@piroskaesfarkas:
Kedves Piroska:)
Megvan, köszönöm! Már csak egy kérdésem lenne... Egyéb szöveget hogy tudok beleírni? Próbáltam, de..
Hogy ne csak az jelenjen meg, hogy tovább. Hanem mint Nálatok, egyéb továbbításra buzdító üzenet.

Nagyon aranyos vagy, hogy válaszoltál, köszi.
- anya - 2009.08.30 09:58:28
@piroskaesfarkas: Jaj, megvan, megnéztük a HTML kódot, és sikerült, úgy néz ki:)
Nagyon köszönöm eddigi segítséged, aranyos vagy!
További szép napot!
A második trimeszterbe lépett az új csöppség. Február 27-re várjuk. Ez itt a 12. heti ultrahang-felvétel részlete:     Lánynév terén nincs vita, úgy tűnik, találtunk mindkettőnknek tetszőt. Fiú név terén még tanácstalanok vagyunk. Krisztián javaslata: Fehér…..
- anya - 2009.08.23 07:11:10
@feher-kenessey: Krisztián, toborozni, toborozni...
Julianna ma felfedezte, hogy a pelenkás dobozt játékra is lehet használni. Bebizonyította, hogy néha a legolcsóbb dolgok a legizgalmasabb játékok. ..
Julianna már szépen kimondja, hogy "APA". Ezzel nincsen semmi baj, a helyzet az, hogy ahogy a "lámpa" szót is használja lámpára és a Napra is (felmutatva az égre), valamint bármire ami világít, nos, így az "apa" szót nem csak rám (K.), de Fannira is…..
Amikor Lujza kínálja magát, a Vámpír pedig él a lehetőséggel.  ..
- anya - 2009.07.12 19:02:54
Előre is elnézést kérek Laurától, akinek az ötlete alapján készült a mostani bejegyzésünk.A kölcsönvett :) ötlet alapján,  itt gyorsított ütemben láthatjátok Julianna fejlődését.            édesanya szerint:…..
Julianna első születésnapi partiját arra a napra szerveztük, amely napra hivatalosan vártuk (viszont ahhoz képest késett másfél napot, hiszen a babaszoba ajtaja még nem készült el, és lám, Ő erre már akkor ügyelt...). Szóval az időjáráselőrejelzők most is csak pár órával…..
 Édesapa, Te dugtad el?                       Talán ez alatt van?              Vagy Édesapa keze van a…..
- anya - 2009.04.30 14:27:50
Bizony, bizony, amint édesanya megérkezett a börzéről a vadonat új hintával, természetesen azonnal ki kellett próbálni.…..
Ma Fanni bababörzébe ment vásárolni. Az lányos dolog. Juliannával ketten maradtunk egész délelőtt és ha már így alakult, akkor fiús dolgokat csináltunk: szereltünk, tévéztünk, hevertünk a kanapén és a kertben bokrokat nyírtunk (ez utóbbiról nem készült fotó)...
Sok videóval és fotóval tartozunk Nektek, ezért mindenképpen nézzetek majd vissza később és ezen bejegyzés alatt is keresgessetek, de ezt a mai felvételt soronkívül meg akartuk osztani Veletek:Példa egy esti kifárasztásra: ..
- anya - 2009.01.23 21:50:44