Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M8Rw

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Volt luk, nincs luk 2009.09.09 09:59:21
  Volt luk, nincs luk Nincs több kibúvó. Ez egy tökéletes autó. Kényelmes, halk, takarékos, gyors. Újonnan kell venni, sokat kell bukni rajta és négyévesen el kell adni. Vélemények az azonos című írásunkról...
M8Rw 2009.09.09 16:06:00
@szabi1983:
Ha ültél volna navis volvóban vagy elolvastad volna a cikket, akkor rájöhettél volna, hogy a navi gombjai a kormányon vannak. A kormányhoz meg ne nyúlkáljon menet közben a vezetőn kívül senki.
Mivel nincs középen gomb, ezért a távirányító.
(Szerintem a legrosszab ilyen szempontból a Toyota/Lexus navi, amit menet közben nem enged a rendszer nyomkodni.)
A műszerfal meg nagyon jól használható, bár nem követi a német koncepciót, nekem jobban tetszik. Egyedül a Night Panel kapcsoló hiányzik, ami a Saab-oknál van, de szerintem neked annak is túl egyszerű a műszerfala. Engem pl. a Merci pillanatyni fogyasztásának folyamatos mutatása idegesít, szerencsére nem vagyunk egyformák.

Szerintem:
"A tökéletességet nem akkor érjük el, amikor már nincs mit hozzáadni, hanem amikor már nincs mit elvenni" Antoine de Saint-Exupéry
Ez érvényes az auitó műszerfalának design-jére is.
M8Rw 2009.09.09 18:36:15
@Bende Tibor:
A távirányító kiprobálása nem hekkelés.

Ha úgy írjátok, hogy "az autóhoz adott navi DVD nem az aktuális verzió, ahhoz, hogy az M7 rajta legyen be kell szerezni egy újabb verziót valamelyik márkakereskedésből" akkor azt korrektebbnek tartanám, mint, hogy leírjátok, hogy ezt meg azt nem tudja. Ebből az látszik (számomra) hogy nem mentek utána, mások számára meg azt, hogy szar a Volvo navi, pedig a BMW, Merci, Toyota/Lexus elött volt nekik Magyarországi térkép a navijukban.
M8Rw 2009.09.09 21:04:10
@Il mio nome è Nessuno:
Ezek szerint ezt nem használtad.
Nekem volt szerencsém a görgetős (Merci, BMW) és érintőképernyős (Toyota/Lexus) több hetes intenzív használatára.
Volvo elsőre fura, 1 hét megszokod, 2 hét és nem akarsz mást használni. Próbáld ki, nagyon el van találva!