Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zooleee

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valaki épp nem minket szidalmaz a posztíró helyett, hanem lelkes olvasó és a blogot meg színvonalasnak tartja, kell is kompenzálni, mielőtt még - és most E/1-re váltok, hogy csak a magam nevében beszéljek - az egóm a földig lenne rombolva. Igazából erre azért nagy esélyt…..
Zooleee 2009.09.09 15:19:53
Üdv mindenkinek!
Most értem gépközelbe, úgyhogy csak most olvastam el a kommenteket. Mivel jómagam követtem el ezt a "szörnyű bűnt" válaszolnék néhány felvetésre.

Kezdjük a könnyebbekkel:
@cso zsi:
Valóban a feloldás, azért van olyan messze, mert ott még egy híd is van a 3-as főút és a vasúti sinek fölött. Itt ha olyan az idő simán lefagyhat. (De most ugye 30 fok volt)

Szerintem is a behajtó ág az, ami feloldhatja a korlátozást, ezt rosszul írtam le.

@Fulzsenszio:
A rutinból vezetésrő csak annyit,hogy annak, aki naponta jár ezen az úton rutin lehet, mert ő tudja mire vonatkozik a korlátozás, és hogy hol ér véget, de egy ilyen 100-80-100 sorozat azért elgondolkodtató, mert ilyet még nemigen láttam. Hidd el, ha csak egy 100-as táblát látok (vagy ha megismétlik a terelés után)azt betartom és nem lett volna gond.

@SickBoy: A felkészülés abszurdisztánra megvan, hidd el még a vasúti átjárók előtt is betartom a 30/40 km/h sebességet. (Útál is érte a többi autós. :-) )

Az igazat megvallva szívesen megálltam volna a rendőrök mellet (ezért is megbüntettek volna)megkérdezni, hogy tudják-e mi van a kanyar előtt, mert ez sem biztos, ha az ott lévő szervízúton jöttek ki mérni.
Egyébként nem a rendőrökre haragszom, hanem magamra, mert ennyire elnéztem a dolgot, de mentségemre legyen mondva, nem volt szándékos a gyorshajtásom, ezért nem mentem mondjuk 160-al.