Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partizano

90 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan voltunk és jó volt a hangulat. Forradalminak nem nevezném és forróságot sem a szónokoknak köszönhetjük. Voltak idegesítő ripacsok is a színpadon, akik pontosan nem értem mit kerestek ott... de természetesen voltak tartalmi hozzászólások is. Bár egy picit uncsi, hogy a civil…..
Piroslap Megbukott volna a bojkott 2014.04.07 20:31:04
Több demokrata publicista írta az elmúlt hónapokban, hogy bojkottálni kellene a vasárnapi választást. A számok azt mutatják, hogy nem sok értelme lett volna ennek. Akkor 43 százalékos részvétel mellett alakult volna egy olyan parlament, ahol a Fidesznek csak a Jobbik az ellenzéke. A…..
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
Schiffer András nemrég azt vizionálta, hogy akár 10 százalékot is elérhet az LMP. (Pártelnökként ilyet legutóbb Retkes Attila remélt az SZDSZ-MDF-nek.) Hihetnénk Schiffernek, de a 10 százalékos támogatottság azt feltételezné, hogy a pártnak számos aktivistája van. Ehhez képest…..
Piroslap Lehet más a cenzúra 2014.01.07 22:57:58
Schiffer András pártja megint cenzúrázott. Pedig az egy évvel ezelőtti pártszakadás óta parlamenti küszöb alatt vergődő párt problémáit már nem lehet kommentek cenzúrázásával elfedni. Ertsey Katalin parlamenti képviselőjüket már meg se hívják a kongresszusra, Vágó…..
Juhász Péter tegnap egy írásában egy kemény személyes vitába állt bele. Közölte: a kormányváltás szempontjából jobb, ha Gyurcsány "nem lenne jelen vezető politikusként a politikai palettán". Juhász korrektül elismeri, hogy "Nem vezethető vissza minden rossz a 2002-2010.…..
Orbán agymosással vádolta meg a német köztévé gyerekeknek készített híradóját, mert szerinte abban "hazugságokat és valótlan tényeket" állítottak róla.Valaki most összehasonlította a rendes, felnőtteknek szóló magyar és német köztévés híradót. Inpoltix videója után…..
A HírTV magát "Független és tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat kínáló" tévének nevezi. Most kb. 20 percnyi adást ismertetnék, miután háromnegyed ötkor bekapcsoltam a tévét. Önmagában egyes elemei talán rendben lennének, de…..
A 9gag.com humoros portálnak havonta egymilliárd oldalletöltést gyűjt be a világ minden részéről. A címlapjára az újdonság és a népszerűség alapján kerülnek ki képek. Ha valami itt látható, az erősen árulkodhat az adott ország megítéléséről, mert nem csak a készítő…..
Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát a parlament a Fidesz, a Jobbik és az LMP szavazataival felfüggesztette. Gyurcsány Ferenc már korábban eljuttatott egy levelet a mentelmi bizottsághoz, amelyben kijelentette, hogy ügyészségi és politikusi vádlói szemébe kíván nézni, meg akarja…..
Újabb és újabb területeken hallani elvonásokól. A hvg.hu megkérdezte Szijjártót, hogy: "Meddig akarnak arról beszélni, hogy nincsenek megszorítások Magyarországon, miközben vannak?" Szijjártó válasza: "Mindaddig, amíg nincsenek, mert megszorítások nincsenek,…..
Piroslap Horn Gyula 79 éves 2011.07.04 15:33:00
Horn Gyula 79 éves. A volt miniszterelnöknek, a vasfüggöny átvágójának az életútja nem hibátlan. Nem hibátlan, de többször mégis példamutató. Nehéz sorból küzdötte fel magát a diplomaták közé, s nehezítette sorsát, hogy 1944-ben szállítómunkás édesapját a Gestapo…..
Annyira nem lepődtünk meg, hogy Orbán "sohasem hazudtam az embereknek" Viktor nem mondott igazat. De azért köszönjük a cadgersnek, hogy megtalálta a videót, amin a nagy igazmondó szemünkbe mondja, hogy senki sem fog rosszul járni az adóátrendezéssel. Holott 300 ezer forint…..
Az Egyenlítő blog ötletére küldjük a számot, amit Szalai Annamária kért mindenkinek, aki szereti és annak is, aki nem.Aki esetleg mégsem szeretné befogni, azaz nem tartja jónak, hogy egy kilenc évre kinevezett pártkatona milliós bírságokat szórhasson és rendeleteket alkothasson,…..
Az alábbi "rejtett kamerás felvétel" a legutolsó esztergomi képviselőtestületi ülés előtt készült. Kálmán és Pócsföldi fideszes képviselő uraknak elege lett a túl nagy átláthatóságból és az ott dolgozó sajtóipari szakmunkások tudtára adták: Fiúk, van egy…..
"Elpusztítandó rákos daganatnak" nevezte László Ferencet, az MSZP nagykőrösi elnökét napirend előtti felszólalásában a helyi önkormányzat egészségügyi bizottságának fideszes elnöke.Nem elpusztítani, csak eltávolítani akarta a "daganat" szoci képviselőt -…..
A Fidesz nagyon durván akarja csorbítani az alkotmánybíróság jogkörét. A látszólagos indok, kamuságát közvetve Lázár János is elismerte a keddi vitában, hiszen enélkül is szabályozni lehetett volna a végkielégítéseket. A Fidesz azonban  a…..
Kispesten az ötös számú választókörzetben ismételték meg a választást. Bár október 3-án 4 szavazattal Kránitz Krisztián, az MSZP jelöltje megnyerte, mandátumát a helyi Fidesz megtámadta. Bár a választási bizottságok nem hagyták helyben a felebezést, zavaros körülmények…..
Meghívóm jött az állami 56-os megemlékezésre e-mailon. Bár bevallom, nem nagyon értem, hogy, honnan van meg az Államnak az e-mail címem… Gondoltam, ez az e-magyarországos regisztrációm lehet… végre kommunikál velem az állam. Erre a verzióra az is ráerősített, hogy…..
Itt az idő! A nemzetünket mélybe taszító bolsevik iga alól felszabadító, majd a Nemzeti Együttműködés Rendszerében felvirágoztató Orbán Viktorról utcát kéne elnevezni. Az igény nem csak bennünk tört elő elementáris erővel. Hát Árpád apánk, sőt Szent István, de még…..
Giró-Szász András az MTV választási műsorában kijelentette, hogy a mostani választási eredmény alapján nem állapítható meg, hogy ki lesz 2014-ben váltópárt.Érdemes megnézni a következő táblázatot:   MSZP Jobbik LMP Polgármester 49 3 1 Bp-i…..
Piroslap Kósa Lajos 8 pontja 2010.09.15 15:57:00
A facebookon találtunk egy javaslat lajstromot. Ha már Kósa Lajos nyerte meg azt a feladatot, hogy "most már kellene valamit csinálni –Lajoskám- ezzel a svájci zsével", mert gáz lesz. Azt Lajosunk megírta azt a 8 pontot mely majd jól megvédi a devizahiteleseket, szóval,…..