Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrT

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ENSZ adatai szerint az utolsó hat évtizedben rohamos gyorsasággal nőttek a városok, jelenleg a világ népességének több mint fele városokban él. De vajon hol élnek a legtöbben? Nem látod a Napicsártot? Katt IDE!    ..
Március 10-e fontos dátum a tibeti emigránsok és nyugati Free Tibet-polós támogatóik számára, ugyanis ez az 1959-es Kína-ellenes felkelés évfordulója. Ennek apropóján talán érdemes kicsit áttekinteni a helyzetet. Miután nem a standard, nyugaton általában elfogadott szólamokat…..
A napokban osztott ki egy rakás díjat az ír fociszövetség. A most éppen sérült Richard Dunne (Aston Villa) lett az év játékosa, Darren O'Dea (Celtic, kölcsönben Leeds United) az év ifjúsági játékosa, Robbie Brady (Manchester United, kölcsönben Hull City) az év U21-ese és így…..
Van egy barlang Budapest belvárosában, csak mondom, mert valószínűleg nem is hallottatok róla, pedig kiváló program lehet például mára: tíz percet kell csak autózni, vagy húszat biciklizni, és már ott is vagytok a Szemlőhegyi barlangban.A fogadóépületet mostanában újították…..
MrT 2011.05.07 17:34:20
Január elején mindenhol megjelennek értékelések, hogy milyen eseményekre számíthatunk idén a nemzetközi porondon. Az iráni nukleáris létesítmények elleni izraeli támadás izgalmas témája is felbukkant itt-ott, köztük nemrég az Index címlapján is. Rövid elemzésünkben ezt a…..
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
MrT 2010.02.27 18:20:34
MrT 2010.02.27 18:59:12
A szerbek korai története közös a horvátokéval. Források szerint a bizánci birodalom hívta és telepítette le őket a birodalom területén, nagyjából így kerültek a Balkánra. Hogy pontosan hogyan, az a kora középkorból származó kevés forrás miatt nehezen visszakövethető.…..
Erwin, én nem ilyen lovat akartam! Igazából nem is a lóval van bajom, mert az olyan, amilyen. Nem egy táltos paripa, de tegnap futhatott volna sokkal jobban is, ha a zsoké nem pakol rá mázsás súlyokat. Egy szar portugál csapat verte le tegnap a magyar válogatottat, ami már önmagában…..
MrT 2009.09.10 17:22:07
@Eastbay1: Vadócz abszolút formán kívül van. Amennyire én láttam annyi épkézláb megmozdulása volt, mint Hajnalnak a svédek ellen.
@heinrich: A céltalan ívelgetéstől a hátamon felállt a szőr... Az első félidő második felében a portugálok pályán sem voltak és általában nálunk volt a labda, csak a befejezésekkel volt a gond. Megoldás? Még egy csatár aki Nemzetünk Sándorát helyzetbe hozhatja és fordítva. Legalábbis szerintem, de Erwinnél nem. A szünet után egyetlen dolgot csináltunk: Babos kirúgás Torghelle felé, aki érthető módon nem tud mit kezdeni a nem túl pontos labdákkal, mert többen vették körbe, mint ahány portugál a térfelünkön volt az utolsó húsz percben. Túl nagy volt a váltás ahhoz, hogy Koeman keze ne legyen benn. Szvsz.