Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iammisterlondon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelenül ez a mai nap legjobb híre. Sokat kellett várni rá, de mostantól végre elérhető vált a magyarok számára is a Topman online shop-ja, mindössze 7.50 fontos szállítási költségért már Magyarországra is házhoz szállítanak! Nekem az egyik nagy kedvencem a Topman,…..
iammisterlondon 2010.03.04 20:53:27
@LJS: Igen. De a végső kifizetés előtt látni fogod a teljes végösszeget, hogy mennyit fognak levonni. Részleteze minden. Az utolsó penny-ig. Nem rendelsz vakon.
iammisterlondon 2010.03.05 11:40:54
@LJS: szívesen
@Runci: Azért nem fogadja el, mert ez a típusú kártya nem alkamas netes vásárlásra. Fent leírtam, hogy miket fogadnak el, de a K&H honlapján is ott van, hogy ez a típusú kártya netre nem alkalmas.
HeStyle EDC by Esprit 2010 tavasz 2010.03.03 09:20:00
Megjelentek az EDC by Esprit 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának kampányképei. A fotókon Sam Way, Ash Stymest, Will Cameron, Daisy Lowe és Julia Restoin Roitfeld modellek szerepelnek. Engem nem igazán fogtak meg a képek, mondjuk én az Esprit-et sem kedvelem túlságosan. A kampányfotók…..
Elképesztően rondán néznek ki ezek a cipők, amelyek az Emporio Armani és a Reebok együttműködésének "gyümölcsei". Az EA7 névre keresztelt kollekció teljes egészében majd a milánói divathét fináléján kerül bemutatásra, de engem már ez a két cipő is elborzasztott.…..
A Gossip Girl (Pletykafészek) című filmsorozat sztárja, Ed Westwick szerepel az Arena Homme+ legújabb címlapján. Szerintem borzalmas ez a fotó, finoman fogalmazva sem a legelőnyösebb beállítás áldozata lett Ed Westwick, nem is értem, hogy miért pont ezt a fotót használták fel a…..
HeStyle Fiú vagy lány? 2009.09.08 08:00:00
A mai világban annyira háttérbe szorul a maszkulinitás, hogy néha előbukkannak ilyen felvételek, amire az az ember reakciója: ez most fiú vagy lány?Most ne menjünk bele abba, hogy 20 éve még mennyire elképzelhetetlen volt mindez, és hogy milyen torz világban élünk.Csak kíváncsi…..