Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidelia

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ez is mozgalmas hétvége volt: bxl-i séta, Antwerpen, piac a Gare du midinél. Pénteken Juléval bementünk a központ egy olyan részére, ahol még nem nagyon jártunk. Főleg antik bútorokat és használt ruhát lehet arra kapni, a főutcán pedig a designer-boltok követik egymást,…..
This is the Way I am bienvenue 2010.01.12 19:02:50
 Ennél jobb kezdet nem is lehetett volna. Máris elfelejtettem két fontos papírt, ebből az egyik határidős volt. Na sebaj. xDDe. A hétvége nagyon jó volt, itthon és a moziban egyaránt. Főleg az angol nyelv megszavazása volt vicces. :D Szóval aki szereti a gyönyörű színeket,…..
This is the Way I am The Wall 2009.12.14 21:04:06
 is not falling down but the enemies are inside.Ez csak arról jutott eszembe, hogy Chrissynek ajánlottam a filmet. Újra akartam nézni, de arra jutottam, hogy ebben az idegileg labilis  állapotomban nem kellene. Szóval nem néztem, de azért emlékeztetőnek beteszem ide a rajzom.Pont…..
  Going to concerts is a lifestyle. Going to concerts in towns where you've never been before and you have no money is rock'n'roll. So this few days were rock'n'roll and of course glam and pop and glitter.Our way to Vienna wasn't adventures but when we arrived the only thing we knew was…..
This is the Way I am Tears in Bxl 2009.10.15 20:28:00
Az előző hét volt az első sírós hét. Azt hiszem most merültek ki az otthonról hozott tartalékok, lassan fel kell építeni az itteni életet.A hétvége olyan volt, mint egy hullámvasút. Nagyon jó volt, de rengeteg minden történt, és már azt sem tudtam, hol áll a fejem. Ennek…..
 Ez a hétvége nagyon- nagyon jó volt. :) És nagyon mozgalmas.Megnézhettük a német fiúkat Hungáriára táncolni, ami nagyon vicces volt, volt limbo, twist meg minden, ami kell. Másnap elmentünk a világ tényleg legjobb partihelyére, és nagyon jót buliztunk, asztalon táncoltunk…..
This is the Way I am A rendőr 2009.09.30 21:46:00
Hát ettől eléggé tartottam. Kijön a rendőr, hogy ellenőrizzen minket...Kiderült, hogy nem csupán azért, mert magyarok vagyunk, hanem mert Bxlben mindenkihez kimennek. Hát jó.Miután közlöm, hogy még nem beszélek olyan jól franciául, azonnal angolra vált, Juléval németül vagy…..
This is the Way I am Mosoly 2009.09.19 20:40:00
Az immár két és fél hónapos, tejeskávé színű babánk megtanult mosolyogni. Először elhúzza a száját az egyik oldalra, aztán néz rád és lassan a másik oldalra is, és kialakul a nyitott szájú, fogatlan baba-mosoly.Ő Tayron, Émilie tartja. :) Itt még nem tudott…..
Fidelia 2009.09.20 20:18:49
@Soffydream: A le nem csúszott here nem okoz fájdalmat. Múltkor egy orvos beszélt erről a gyerekműsorban. Ez más fiúgyereknél is előfordul, aki egyébként egészséges.
„Hiszed vagy nem, egyszer hazajutok, nem látsz majd többé, hiányozni fogok…”„Reményt kaptam, csak az útra…”„Ez egy utolsó levél, egy meg nem írt, egy befelé kiáltó pillanat…” (Ákos)    Hildesheimi mindennapok, és ami…..
Welkám bekk!   Az utóbbi két nap felért egy időzsonglőrködésssl és maratoni futással. Najó, inkább sétálással. Tegnap volt a bevezető szeminárium, ami elég sokáig eltartott, mert sok volt a közérdekű információ (mint aztán kiderült…..