Regisztráció Blogot indítok
Adatok
histar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Platini Öszödön 2007.05.16 04:34:00
Az, hogy a nemzetközi sportszervezetek csak egy kicsit korruptabbak és sötétebbek, mint egy közbeszerzési pályázat egy kelet-európai főváros metrójának megépítése előtt, eddig is közismert tény volt. Mint ahogy az is, hogy néhány műkorcsolya-pontozóbírót és a Nemzetközi…..
histar 2007.05.16 14:29:32
A programot megígérni és be nem tartani, ez már Horn Gyula óta ismert itt Abszurdisztánban, Fletó csak leporolta és újra felhasználta. Akkor azt hittük ez csak nálunk eshet meg. Aztán jött a NOB (Salt Lake City "bőkezűségei"), a FIFA (Blatter Afrikában), és itt az UEFA (Lengyel-Ukrán két jó barát, együtt ***** Platini f*****).
A foci üzlet. A tőkének pedig nincs sem szaga sem becsülete. Oda megy, ahol kamat van. És onnan nem szívesen jön el. Sőt maradásra bír mindenkit.
Következésképp ha mi nem vagyunk nagy piac (nem vagyuk) akkor ide nem jön. Mér tenné? Ha ma itthon 30-40ezer ember menne minden meccsre, és a TV előtt ülne még kb 1millió meccsek idején, akkor nekünk is lenne min 1 de inkább 2 helyünk a BL-ben a főtáblán. Mert ide megéri jönni, itt VESZIK a focit.
Platini "beszéltem pár emberrel" értsd: meggyőztek a szponzorok és a nagy klubbok, hogy ne merjek hozzányúlni semmihez, én pedig nem fogok mert a markukban vagyok. Ők fizették a kampányomat, és ha nem jó amit csinálok, félretolnak, mint egy üres poharat.

Teendő: amint a pénz fantáziát lát a magyar fociban (és itt most nem az ingatlanpanamákra gondolok), egyből ott leszünk ahol a csekket töltik ki.
Volt erre sansz: a Fradinál 95-96 ban, milyen látványos volt amikor valaki tudott egy Ajax elleni jegyet szerezni (tömeg hátán jött ki), azt be lehetett mutatni a TVben, hogy milyen népszerű is a labdarúgás. Csak aztán valaki megkérdezte, kik ezek hogy ennyi dohányt leakasszanak rúlunk (1 győzelem 2 döntetlen +TV közvetítés) egyből rasszisták lettünk, mert a tőkeének nem volt elég a piac.

Szerintem a ember ritkán hazudik csak úgy. Valamilyen érdek mindíg áll mögötte. Kívétel ez alól a politikus, aki akkor hazudik, ha mozog a szája :))