Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windly

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
deltablog Támad az ősz (I.) 2009.08.10 09:00:00
Az idei ősszel induló sorozatidény kínálatát tekintve minden scifirajongó megnyalhatja mind a tíz ujját: meglepően sok ígéretes scifi (vagy ahhoz közel álló) produkció indul útjára az országos és kábeles csatornákon egyaránt. Freevo már beszámolt ezek egyikéről, az…..
windly 2009.09.08 21:04:31
@Varga Tamás Norbert: Kicsit spoileres amit irok válasznak, a hozzászólásodra, aki nem látta az eredetit vagy nem akar előre tudni dolgot az ne olvasson
tovább.


Spoiler:

Az eredeti V ben nem akarták kiirtani az emberiséget, hanem élve tárolták el őket az űrhajókban hogy el tudják vinni az anyabolygólyukra ahol éheztek szegénykék. Fontos kiemelni hogy élő husi kellett nekik mert az a finom:) Igy egy direkt háború hülyeség lett volna, mert sok hullával jár és ők sem voltak sebezhetetlenek, na meg szuperpajzsuk sem volt mint a függetlenség napjában lévő idegeneknek. Igy azért már érthetőbb hogy miért vették át kicsit körülményesebben a hatalmat, a média meg egyéb trükkök által. Na több spoilert nem irok.

Láttam az eredetit, de ettől függetlenül várom az ujat, biztos egy rakat változás lesz benne az eredetihez képest. (már most látszik pár dolog)