Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snake_Ey3s

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lone Wolf kritika Az egyik legjobb valaha készült akciófilm elemzése kapcsán könnyen eszünkbe juthat egy régi igazság: akciófilmek (és más "könnyű műfajú" alkotások) elemzésekor csak két esetben nehéz kritikát írni: akkor, ha nagyon sok a hiba benne és akkor, ha nagyon jó az egész. A „Sárkány…..
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Válasz a kérdésedre? Csak úgy 2013.01.21 12:58:33
..
Válasz a kérdésedre? Suzuki Ran 2013.01.21 12:56:57
..
Válasz a kérdésedre? Lancer kép 2013.01.21 12:56:20
..
Syllabux kolléga (akinek a mai poszt a székfoglalója, de van ígéret rá, hogy lesz még további is!) egy nem mindennapi (sajnos elég rövid) csemegével örvendezteti meg a Lemilblog népes olvasóközönségét. Egy olyan hírszerzőről ír, akinek szakmai pályafutása arra ugyan nem…..
Én és az olvasó-kommentelő társaság offline világban is arcát vállaló tagjai valósznűleg épp másnaposak vagyunk, vagyis egyben harmadnaposak (nem, nem vezettünk a hétvégén autót), de az időzíthetőségnek hála ennek okán még nem kell, hogy poszt nélkül maradjatok. Vic Tor…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/21 Subject: Énekest keresünk! To: funkykommando.hu   Funk 'ya!   Olvastam a funkymusic.hu-n, hogy énekest kerestek! Nálam Aretha Franklintől Wild Cherry-ig a legjobb zenék játszanak! A legtöbbnek a szövegét is séróból nyomom, régebben…..
autózz! Seatosok félelem nélkül 2010.03.26 08:53:00
Még mielőtt ma este elstartolok Balfra, hogy az egész hétvégét a kommentelők színe-javával (na jó, annak egy részével) töltsem, kaptok mára is egy sztorit! A rendszeres olvasók tudják, hogy már többedszerre visszatérő levélírónk, Tornado86 történetei általában elrettentő…..
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Snake_Ey3s 2010.03.04 13:37:28
xaba99 · landf.blog.hu 2010.03.04. 12:21:34

Nem mondom, hogy fasz vagy, csak célzok rá.

"Feleségem, aki félidős terhes, ma reggel vérvételre volt hivatalos, ami után gyorsba betért a dabasi t*sc*ba vásárolni." -
"
vagy rá volt írva, hogy "terhes vagyok és vérvételről jövök, segítsetek"? ha nem, akkor meg tök fölösleges ezeket kihangsúlyozni, hogy fölösleges együttérzést keltsél."

igazad, van, írhatta volna azt is, hogy asszony kiugrott a tesco-ba. De ahány ember annyiféle fogalmazás én ebben sem találok kivetnivalót, csak éppen megtudtunk egyéb körülményeket. Nekem valahogy nem terhelte le a procit az a plusz pár szó.

"vegyél egy új akksit, és megbízhatóan működő kocsival engedd el vérvételre a terhes feleségedet." - Lehet, hogy két nappal az eset előtt a férj komplett futóművet és fékrendszert cserélt a kocsi alatt, hogy megbízható legyen..(ha olvasol, kiderül, volt a kocsiban egy bikakábel is amivel legalább két perc alatt meg lehet oldani egy ilyen problémát)..szóval ha azt akartad sugallani, hogy a srác felelőtlen volt, akkor az hülyeség...

"egyébként meg tesco parkolóban nem a középkorú házaspároknak kell szólni, hanem a fiatal srácoknak. középkorú házaspárok sosem segítenek semmiben." - akarsz fogadni, hogy 10 db huszonéves srácból legalább 6-nak fogalma sem lesz, hogy néz ki egy bikakábel? Ráadásul annak sem lesz nagyobb az esélye, hogy segíteni próbálna...nem korfüggő..

dióhéjban ennyi

peace
autózz! Padlógázzal a járdára 2009.11.27 10:24:00
Az már senkit nem lep meg, ha a sok bunkó a Fő utcában a buszsávon végigrongyol megelőzve a dugóban ácsorgókat, aztán a körforgalom előtt bepofátlankodik, Balázs viszont olyat látott, ami talán nem gyakori: egy Audis nyitott magának egy harmadik sávot, a járdán. Ma (kedden - a…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
autózz! Ha előzök, ne adj gázt! 2009.11.25 11:56:00
Más megközelítésből, ám szintén autós témákkal foglalkozó bloggerkollégám, boylepke hozott egy rossz döntést és robogóval próbált meg közlekedni. Naná, hogy lett is egy kis incidense egy autóssal. Azt meg mindenki különösen szereti, ha a másik félnél beakad a lemez és…..
Snake_Ey3s 2009.11.25 13:27:42
@kopaszállat:

ebben a posztban mindkét delikvens pöts volt bizonyos szinten.

te meg ne általánosíítsáá kopasz...mer én meg hajnövesztő szert rakok a motorom ülése alatt található vízipisztolyomba aztán ha előveszed a kis botocskádat pisloghatsz :)
Snake_Ey3s 2009.11.25 13:55:04
@Nűnű:

Egyrészt, az intruder tökéletesen megfelel annak, hogy kényelmesen a sebességhatárokat betartva túrázzon vele az ember..

másrészt a feltételeidet kibővíteném minden olyan autóra ami 7mp alatt éri el a 100-at vagy éppen csak sportautónak minősül...?!

ismerek olyan embert akinek egy Nissan 300ZX-e van mégis túlnyomórészt szabályosan közlekedik...

ismerek olyan embert aki 1.0 Suzukit vezet és 1km nem tud szabályosan megtenni..pályára-e vele?

igazam-e van? :D
Snake_Ey3s 2009.11.25 15:18:05
@avus:

Viccelsz bolondozol??? Nem csak hogy mindenki betartja, de fejből tudja is a Magyarország úthálózatán elhelyezkedő összes út sebességkorlátozási értékeit/határait... :))
Ezért jó a nagy olvasottság, egyik nap szemtanút szerzünk egy balesethez, most meg a múltkori észak-budai óriásdugón való károgásunk nyomán megtalált minket Snake_Ey3s, aki egyike volt a koccanó autóknak és akit ismeretlenül szidott múltkori posztunk beküldője, amiért nem volt…..
Snake_Ey3s 2009.10.22 19:30:05
@107!:
Mivel aktív olvasója vagyok a blognak, mindig is reméltem, hogy egyszer találkozni fogunk, de erre azért nem számítottam :)
Mondhatnám, hogy öröm az ürömben, de akkor még azt hinnéd dicsérni akarlak :)

(jah egyébként ha emlékszel az Omegás festő gyerekre..na ő mint kiderült nem egy fogjunk össze a rendőrökért aktivista, de mondta, hogy mekkora jó fejek vagytok és kár, hogy nem belőletek van több..)

Ja mert, hogy 107! és a kollégája felajánlotta, hogy ha esetleg hamarabb ideér a vontató autó akkor segítenek, hogy ne legyen galiba a nagy dugó miatt a vontatásnál..na de most már elég a hátsó fertályi nyelvcsapkodásból azt hiszem :))

Egyébként a követési távolság a budapesti forgalomban sajnos nagyon relatív.
Mellesleg éppen azért nem először blokkoltam, mert a Yaris-os csaj még ennyire sem tudott volna megállni és akkor összetoljuk a két sávot..:(

Amint lesz valami eredmény az üggyel kapcsolatban jelezni fogok. Valóban nem kizárt, hogy én is kapok egy nagyobb nyalókát..

Ja és lehet, hogy most nem csak Flúgos Kamionos hanem 107! is tudja ki a hülye :)

A nyereményjáték meg nem is rossz ötlet...a tét legyen egy zacskó mogyoró...

estét mindenkinek
Modorosblog A volt testépítő 2009.10.18 16:47:00
A kiadós szakmai vitát előidéző kezdő testépítőn túllépve egy másik karakteres arcot fedezünk fel ma: azt, aki valamikor gyúrt. A szigorú diétának, párhónapos-éves munkájának köszönhetően valamikor tényleg szép (felső)testtel rendelkezett, ám úgy érzi, hogy…..
Snake_Ey3s 2009.10.19 08:41:16
@SciNuBob -I hear you, mon!-:

A nagy izomtömeg növekedés elég relatív, leginkább a testsúlyodhoz és testalkatodhoz viszonyítva. Én sosem voltam az a kibaszott nagy gyúrós jóska, de azért foglalkozom a testemmel, úgy mondanám szálkásan fitt ;)

Kondizni is gyakran járok, de nem rendszeresen(viszont sok fekvőtámasz, felülés meg dinamikus edzések)..ergo nagy izomtömeg növelésről nálam nem lehet beszélni.

A lényeg: az általad terhességi csíknak nevezett bőrnyúlásból adódó csíkok, attól függően jelennek meg mennyire rugalmas a bőröd. Nekem például mindkét vállam alatt van egy jó 6-7 cm-s csík, pedig mondom nem drasztikus izomtömeg növekedésről van szó...
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..