Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audifever

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- A Budapest Szíve Program részeként a belvárosi önkormányzat által tervezett Fő utca projekt ingatlanpiaci hatását egyelőre még csak találgatni lehet, de a szakértők tízszázalékos értéknövekedést is elképzelhetőnek tartanak. - A World Architecture Community által…..
Alábbi cikk egy kis segítséget jelenthet, ha az ember fia nem léggitározni akar a hangfalak előtt, hanem műgitározni egy TV előtt, és nem tudja eldönteni, hogy milyen szoftvert vegyen a bulihoz. A laikusoknak annyit még, hogy a dolog egy szimpla, mondhatnánk primitív ritmusjáték,…..
zsír Geek alsók 2009.09.26 10:00:00
Forrás..
Audifever 2009.09.26 15:09:10
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
Mandiner blog Érne a narancs 2009.09.26 11:13:00
  Jó ütemérzékkel a kampány felvezetőjében, a legnagyobb nyilvánosságot biztosító napilapban beszélt Orbán Viktor a szokásosnál több részlet megemlítésével a Fidesz leendő kormányprogramjáról. Reakciós szemszögből és a józan ész szempontjából is a magyar…..
Audifever 2009.09.26 14:48:18
A Forma-1-ből a Szingapúr-balhé miatt kitiltott volt Renault-főnök ígéri, nem nyugszik bele sorsába.  "A saját világom szúrt hátba, de a végén meglátják, én győzök. Nagy partit csapunk, mindenki ott lesz, aki velem maradt a nehéz időkben. Most nem…..
Audifever 2009.09.26 14:26:30
Bujtor István nagyjából 30 éve magyar Bud Spencerként él a köztudatban, ami egyrészt annak köszönhető, hogy ő volt Bud Spencer állandó szinkronhangja, másrészt főhőse A pogány Madonnával (1980) indult sorozatnak, de nem csak ennyi kapcsolat van közte és olasz…..
Ozorán eddig nem voltunk. Illetve voltunk, egy videó készült is az utolsó hajnalról a fesztblogon, de beszámoló nem. Egy olvasónk felajánlotta szolgálatait, és csak annyit kért, hogy ha odaírjuk a nevét, akkor legyen elég annyi, hogy "egy tigris". Élménybeszámoló alant:…..
Scooter @ BME Fesztivál 2009.09.15. A világ legnaivabb embereként mentem le a Műegyetem rakpartra a méltán világhírű Scooter koncertjére, pontosabban live actjére. Úgy gondoltam, hogy a köz- és elismert műszakis humor legalább egy minimális intelligens iróniát kicsikar a…..
Muse - The Resistance (2009 Warner, Helium 3) A Muse esetében egyre nehezebb dolga van a hallgatónak. Amikor elindultak, mindenki skandalumot kiálltott, és Radiohead epigont látott bennük, de nem sok kellett, hogy messze túlszárnyalják vélt elődjüket, és az eleinte kétkedőket is…..
Audifever 2009.09.26 12:30:32
Annak idején nagy zavart keltett a Black-Out-rajongókban, hogy Kowalsky kiszáll a zenekarból, a maradék három tag pedig új énekes után néz. Meg is találták az utódot Csordás Róbert személyében, akivel készítettek egy nagylemezt, illetve rengeteget koncerteztek. Ma viszont…..
Audifever 2009.09.26 12:00:04
A brit Coldplay zenekar nemrég egymillió fontot adományozott jótékonysági célokra. Egész pontosan a hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó Kids Companynak adták a 300 millió forintnyi összeget. Camila Batmanghelidjh,a Kids Company alapítója elmondta, hogy a zenészek hallották…..
Audifever 2009.09.26 11:58:24
Igen, tudjuk, hogy hivatalosan ez a megnevezés már nem használható a H1N1-re, inkább újinfluenzának hívják már, de mivel Marilyn Manson ezt írja blogjában, így mi is hűek leszünk hozzá: "Egy igazi orvos diagnosztizált hivatalosan is sertésinfluenzával. Tudom, most mindenki…..
Az Amber Smith hiába lép fel hamarosan a Művészetek Palotájában, hivatalosan mégis pihen. A tagok viszont nem, így Poniklo Imre énekes-gitáros is kiad egy szólólemezt, amiről az Éjjelt már lehet hallani a myspace-oldalán, de innen akár le is lehet tölteni jó minőségben. Sőt,…..
Elég egyszer hallanod akármelyik számukat, máris képtelen vagy kiverni a fejedből. Ha mégis sikerülne, a rádió gondoskodik róla, hogy ne felejtsd el, mennyire is jó fogyasztónak lenni. A Larry Hangman párosa, Tisch Bálint és Kanász Dusán már évek óta…..
Ray Rich - Know She Cold [mp3]ez a legjobb videó, amivel kellemes hétvégét tudunk kívánni nektekés bizonyos értelemben ez a világ legjobb videója isRay Rich a főnök, az emberünkőszinte szoftpornó seggrázásHölgyeim, ha valaki jobban műveli ezt a műfajt azonnal hívja Rayt,aki…..
Audifever 2009.09.26 11:23:48
Vadonatúj V-promónk van, igaz, nem sok új képsorral. Ami viszont annyira nem jó hír az, hogy az ABC csak ez első négy részt vetíti le novemberben, amolyan mézesmadzagként, és a sorozatot csak márciustól, a téli olimpia játékok közvetítése után fogják sugározni. Korábban…..
Audifever 2009.09.26 11:19:44
Helyreigazítás Egyik leglelkesebb olvasónk, Sakk Matt felhívta szíves figyelmemet, hogy - akaratlanul - beálltam a külföldieket félrevezető orosz összeesküvők sorába. Ezúton hamut szórván fejemre megkövetem őt és minden félrevezetettet:   "A "На…..
    így hangozna ugyanis a helyes fordítás, lévén a "vodka" szó a "voda" (вода), azaz "víz" kicsinyítő képzővel megtoldott szótöve. Mind tudjuk, hogy 40%-os, meg hogy az oroszok (is) isszák. A gyakorlatiasabbak istenítik, mert - jó…..
   Világlátó Nyeznajkánk megénekelte már a legendás moszkvai metrót. Igyekszünk azonban az igazat mondani, nem csak a valót. Így - a képeket szállító Cheburashka kollegával karöltve  - néhány életszagú pillanatképpel szeretnénk rávilágítani, milyen is, ha az…..
Audifever 2009.09.26 09:21:30