Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerzsi

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd két hónapig b...tam publikálni, igaz nagy változások nem is történtek egyik autón sem.Kék autó pihen, hozzá sem nyúltam, csak néha vittem ki, hogy ne tunyuljon el. Lassan benne lesz az ezredik kilométer, így esedékes az olajcsere a motorban és a váltóban, már csak az igazán…..
Polski Fiat 126 felújítás 1977 2010.01.16 16:15:00
Szinte minden polszkis egyik dédelgetett álma, hogy beszerez egy szép állapotú kúpos Polskit, amit meghagy teljesen gyárinak, esetleg korhű extrákkal csinosítja. Számomra is szimpatikus dolog a veterán Polskizás, de nem sok követ mozgattam meg érte, egészen amíg használós Polski…..
Gerzsi 2010.02.05 17:32:05
@ogy:
OK! Jöhetnétek már erre! :)
Úgy volt, hogy megyek Budapestre most februárban, de sajna nem jött össze... vittem volna.
Régóta ne postoltam, de szép csendben azért haladtak a dolgok. Nem akarok unalmas felsorolásokba kezdeni, hogy mik lettek végre készen, egyedül a hengerfej, ami megint kiemelt figyelmet érdemel, mert kitépődött a már megjavított menet. Sebaj, már csukott szemmel találok el a…..
Kitakarítottam a kiskocsit... rájöttem, hogy miért másabb a bal ajtó. Cserés volt. Más kocsié volt, nem a Gerzsoné... :( Kicsit elszontyolodtam, ugyanis eléggé leamortizálták a csavaroknál, rozsdás is 1-2 helyen... :((( Több dolga lesz a kasznisnak.    ..