Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leyila

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Amikor semmisem 2011.05.02 15:21:00
Röviden: ÍGY, bővebben alant, érthetőbben: azt hiszem, elfáradtam egy kicsit.1. Anyák napja: -házi verzió: szüttyögősen zokogósra sikeredett, mert a  hitös kivárta azt a lélektani pillanatot, amikor már nem bírtam tovább a soromra várni (az állatok/embergyerekek már…..
Az elmúlt kettő hét dottore látogatásai rendre elmaradtak, orvosunk szülesztett. Tegnap délután -mi késtünk- végre sikerült összehozni egy időpontot, ahol a hosszú hetek óta zajló bizonytalanság elmúlt, a kinemmmondott kérdések megválaszolódtak.A doktorbácsival hosszasan…..
Hunor&Minka&Zsigu A másik én 2010.05.17 16:03:00
Létezéséről nem tudtam, maximum sejtésem lehetett ezidáig. Hétvégén előtört, kirobbant belőlem. A B verzióm nem udvarias, nem bájos, nem kedves, és egyáltalán nem nevezhető toleránsnak. Ő ordít, türelmetlen és az A modell maradék erejét felhasználva bújt elő. Míg…..
A délelőtti órákban tiszteletünket tettük a szokásos heti programjaink egyikén, a kismama szakrendelésünkön. Annyira valószínűtlennek tűnt, hogy a maira még sor kerülhet, hogy reggel 9-kor pizsiben kávézgatva igyekeztem mára időpontot szerezni... Előtte azért közöltem…..
Egy kedves ismerősünk a legutóbbi találkozásunk alkalmával, mintegy futólag megkérdezte, sütök-e még olyan finom kenyereket, mint régen? És ekkor jutott eszembe, hogy annak ellenére, hogy megleptem magam egy csodálatos kenyér receptes könyvvel, az utóbbi hetekben (hónapokban?)…..