Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asta (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár széjjelbasz 2010.10.21 23:45:00
"Ezek ugyan nem lopnak annyit, de széjjelbasznak mindent, ami jó"Van egy pornómegosztó portál, neeeem, link az nem lesz, még támpont se nagyon, azon a sokezerben itt-ott elszórva egy franciastílusú pornósorozat, kopasz szőrös izmos franciacsávó az [ál]kasztingolás…..
Egy igazi alapművet találtam Axis barátom oldalán(www.o-ws.hu/cikkek/_-video/rick-strassman_-a-lelek-molekulaja---tudat_-dmt-es-a-__harmadik-szem__-) magyarra feliratozva, ami sokaknak lehet segítség, az egyébként se egyszerű angol nyelvezető film megértésében. Én a könyvből…..
Hallottam már pár jó dalt...sőt, azt is mondhatnám, hogy elég sokat. Az ayahuasca kultúrának szerves részei a dalok, mondhatni az egésznek a központja. A mai találmányom egy elég speciális dal, kicsit tradicionális, kicsit modern...és valami elképesztő, gyönyörűséges!…..
Asta (törölt) 2010.12.15 18:40:36
@AtomBlogger: Ha egyedül nem megy, akkor ne keresd a mestered, hanem találd meg! Ha egyedül nem megy, akkor felejtsd el.
killtheradical Körbezár 2010.09.15 19:37:00
- Meg kell osztanunk a világnézetünket a nyugattal! - Miért? - Mert a nyugatiak boldogtalanok. - Miért? - Mert isznak és drogoznak. - Miért? - Mert üresek. - Miért? - Mert nem hisznek Istenben. - Miért? - Mert nincs rá szükségük. - Miért? - Mert igazából mégis boldogok. - Miért? -…..
Pthfeőjj, már megint ezek, az ostoba kétharmadokok, hiába dolgoztak tehát népnevelőink. De hagy segítsem már jógyerekeinket abban, hogy ha akarnának találni MSZP-s jelölteket az un. "önkormányzati választások" listáin meg plakátjain, hogyan találhatnak rájuk…..