Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamalduli (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edina nem igazán érti, hogyan változtathatják meg lakáshitel-biztosítását tudta és értesítése nélkül, visszamenőleg, pusztán azért, mert a Groupama megvette az OTP Garanciát:Egy lakáshitelhez kapcsolódó biztosítást kötöttem a Groupama Garancia Biztosítóval. A biztosítás…..
  A Demokratikus Chartától Gyurcsányon át Gavra Gáborig azon sír a baller sajtó, hogy vége a jogállamnak és a piacgazdaságnak, Orbán Viktor államosításba fogott, támad a putyinizmus, mentse mindenki a magántulajdonát. Mindez azért, mert állami felügyelet alá merték…..
kamalduli (törölt) 2010.10.13 12:11:10
Szóval. Logikád több helyen is hibádzik. Először is a fő gond az véleményem szerint, hogy maga a miniszterelnök és más politikusok jelentik be, hogy kik a felelősök. Valószínűleg a MAL. Zrt. vezetői, de mi van az ártatlanság vélelmével? Ezt a bíróságnak illetve az ügyészségnek kell meghatároznia, nem pedig egy aktív politikusnak. Ilyen alapon bárki és bárki cége, bármelyik vállalat lehet a későbbiek során gyanúsított.
Nem veszed figyelembe, hogy vannak jelenleg is jogszabályok, amelyeket a cégnek be kellett (volna) tartania, és ezt a HATÓSÁGOKNAK kellett ellenőrizniük, vagyis szó sincs szabályok nélküli kapitalizmusról, amiről te beszélsz. Két dologról lehet még szó: a hatóságok nem végezték jól a dolgukat, vagy minden rendben volt, ebben az esetben a mal zrt vezetőit nem fogják megbüntetni, vagy csak minimálisan.
Az állami vagyon privatizációjáról pedig ne beszéljünk, mert megint úgy csinálunk mintha csak volt vagy mai mszpések szereztek volna cégeket és vállalatokat (bár jobbára ők voltak valóban).
Végezetül úgy gondolom, hogy a felelősöket meg kell büntetni, a jogszabályokat erősíteni kell, és remélem a mal vezetői hosszú időre börtönbe kerülnek, csak hogy tisztázzuk a viszonyokat. Ez nem lehet vitás.
Erre te megint gyurcsányozol meg bajnaizol, és olyanokat írsz, hogy erkölcsi alapokon nyugvó törvényeket kell hozni! Ez nagyon szép, de mekkora ostobaság!
kamalduli (törölt) 2010.10.13 12:24:01
@Kixx: Igen, jó felvetés, ha vajon ha maga az ördög GYF csinálta volna, akkor mit írna dobray?
diktatúrát, félelemkeltést stb. igy működik ez.
Ha burzsuj vagy (vagy lennél) mit vennél ajándékba 11 éves, édesen mosolygó, cukorfalat kislányodnak? Egy koala macis Thomas Sabo charmot, amivel villoghat a francia iskolában? Esetleg egy aranyos pacit? Vagy egy zongorát? Harbhajan Bains, a little astoni gyógyszerész még ennél is…..
kamalduli (törölt) 2010.10.12 14:34:15
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..
kamalduli (törölt) 2010.09.21 12:27:36
@bruticsello: Tanulj meg szöveget értelmezni kérlek.
A Nemzeti Konzervatív Történetkutató Alapítvány a fővárosi Szabó Ervin Könyvtár nevének megváltoztatását vetette fel a napokban, a kulturális államtitkár támogatja az ötletet. Mai vendégünk Szabó Ervin.   KR: Szabó úr, hogyan érintik önt ezek az események? Szabó:…..
kamalduli (törölt) 2010.09.21 11:30:19
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Már napok óta folyik az MSZP-SZDSZ-MDF részéről a lejárató kampány az LMP ellen. Ebben persze a Jobbik is kitűnő szövetségese a kimúló polippártoknak.Annál mókásabb húzása persze egyetlen polipnak sem lehetett volna, mint hogy saját maga nyákját kenje az ellenfelére…..
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
Gulyásdemokrácia Kampány! 2010.01.22 12:16:00
Hát elkezdődött. Ladies and gentleman, start your engines: Sólyom László ma délelőtt bejelentette, április 11-ére és 25-ére írja ki a választást, ezzel pedig hivatalosan is kezdetét vette az egyébként valójában pár napja már tartó, régóta emlegetett 2010-es kampány.Vártuk…..
kamalduli (törölt) 2010.03.03 15:48:04