Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spontán Lista

12 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? OMG Járai 2010.03.09 23:29:00
Nyugtassatok meg, hogy Járai nem lesz sem pénzügyminiszter, sem jegybankelnök a következő politikai ciklusban. Amit ugyanis a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének tegnapi találkozóján előadott, az már nem fizetett politikai hőzöngés, hanem valami sokkal…..
Spontán Lista 2010.03.11 12:59:54
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
Monday küldte be a Köntörfalak kritikáját, köszönet érte. Közhely, hogy a magyar filmgyártás mint olyan a bájosnak cseppet sem nevezhető varangyos béka feneke alatt sínylődik évek óta. Az ember csak ül, néz, mint a moziban, és a feje búbját vakargatja. Nem érti,…..
Egyik kommentelőnk jelezte, hogy a Hallmark elég meglepő módon spórol az idővel: nem kivágnak részeket egy-egy sorozatepizódból, hanem inkáb lehagyják az utolsó reklámblokk utáni perceket, egészen pontosan hetet. Az olvasói levél szerkesztett formában az ugrást övetően, utána…..
Spontán Lista 2010.02.09 09:41:07
1. Killswitch Engage - Killswitch Engage2. Redemption - Snowfall On Judgement Day3. Place Vendome -Streets of Fire4. Winger - Karma5. God Forbid - Earthblood6. Shadows Fall - Retribution7. Artillery - When Death Comes8. W.E.T.- W.E.T.9. Adagio - Archangels In Black..
1. Nem rendelek Teleshopból2. Nem lapátolom el a havat a parkolóhelyről, mivel más köcsögök rögtön beállják..
1. Évértékelőt tartani2. Évértékelőre reagálni3. Évértékelőt személyes jelenléttel megtisztelni4. Évértékelőt értékelni5. Értékelni az évértékelő értékelését..
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
Spontán Lista 2010.01.20 11:50:48
@stnksrbtks: Ripper következő bandája az Annihilator lesz : ). Vagy a Journey. Vagy az Anthrax. Esetleg az At Vance.
Közleményben tudatta a világgal Wendy Dio, hogy férje, Ronnie James Dio gyomorrákban szenved, de szerencsére korai stádiumban fedezték fel a betegséget és a kezeléseket már meg is kezdték. A Black Sabbath, a Rainbow és számos más korszakalkotó zenekar 67 éves énekese bízik a…..
Emlékeztek még az Áder János bajszos benga négerre az Amerikai nindzsából? Na ő Steve James, akit mindannyian nagyon szerettünk anno. Mert nélküle ezek a filmek rosszak lettek volna, hiszen egy vicces fekete nagy izmokkal nem hiányozhat egy jóravaló filmből. Főleg ha olyan…..
Tényleg csak idő kérdése volt, mikor jut valakinek eszébe a nagy feldolgozásláz közepette a dallasi olajosok története, hiszen annak idején nemcsak az USA-ban, de szerte a világon milliók követék nyomon a Ewing-család történetét a vérgeci Jockey-val (eredetileg J.R.-nak…..
Spontán Lista 2009.10.12 14:16:25
Spontán Lista 2009.10.12 14:17:25
1. A kritikák rövid terjedelmüknél fogva nem teljesítik be önnön küldetésüket2. Csupa fost (is) propagál3. Méltatlanul fikáz zenekarokat, melyek nem érdemlik meg ..
1. Jó vagy szar film a Watchmen adaptáció?2. Ebédeljek-e 12 óra előtt ma?3. Henyéljek-e még egész héten vagy ugorjak fejest újra a munkába már holnap?4. Nézzem-e a TV2-n a Debrecen megalázását kedd este?5. Tologassak-e pár ezer forintos adósságokat magam előtt még pár…..
Töltött galamb jellegű curry tündérünk után itt a manga-bambi szemű indiai szupernő. A neve Sridevi és régóta nyomja az ipart, eredetilag a tamil filmszakma keresett színésznője volt. A hetvenes évek végén azonban filmjeivel egész Indiában népszerűségre tett szert. A…..
1. Téli sportok2. Testépítés3. A marihuána hatásáról való elmélyült magyarázatok4. Rajongói klubok5. Az elektronikus zene bármelyik ága ..
1. Pénz2. Pénz ..
1. Nekem a külső nem számít2. Nekem a pénz nem számít ..
Spontán Lista A két legjobblog 2009.09.08 16:03:00
1. Zskategoria2. Hiphophittan ..
1. Ákos2. Quimby3. Hajós András bármelyik formációja,de főleg a zazis..
1. Barbinek Péter2. Csöre Gábor3. Dolmány Attila4. Stohl András5. Kristóf Tibor (R.I.P.)6. Epres Attila7. Papp János8. Reviczky Gábor9. Fülöp Zsigmond ..
1. Látványosságok előtt fényképezkedni2. Zokni és szandál együttes viselése3. Telefont nyomkodva vezetni4. Barátnőről, barátról fényképet mutogatni idegeneknek5. Reggel hatkor a buli végén még meginni egy sört6. Azt mondani: én megmondtam!7. Szex után megkérdezni: jó…..