Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liriell

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Tucc Fogfehérítés 2009.09.17 17:56:00
Utóbbi időben egyre több helyről hallani a fogfehérítésről. Újra ragyogó fehér mosoly, magabiztosság, stb, stb. Nézzük, hogy is állunk ezzel! Ma a fogfehérítés két nagy csoportját találhatjuk: az otthoni és a fogorvosi módszert. Közös bennük a hidrogén peroxid. (Úgy…..
Tűnődtem ma, gondoltam, felvetem a kérdésemet itt. Orvoshoz vagy természetgyógyászhoz fordultok szívesebben? Mit mond vajon egy orvos-természetgyógyász arról, hogy miben, mikor, hol, hogyan egészíti ki esetleg egymást a két szakma?..
Két független ortopéd orvos diagnózisa volt a fenti mondat. A gyermekkel törődő édesanya esete. Vicces poszt. "A 11 éves lányomon észleltem, hogy bizony lúdtalpas. Tartáshibát, gerincproblémákat stb. okozhat, úgyhogy komolyan vettem a dolgot. Megszerveztem, hogy elvigyem ortopéd…..
Ez az olvasói levél vitte ma a prímet. A skizofréniáját kevésbé érzi zavarónak Olvasónk, mint a túlsúlyt, amit a betegségére szedett gyógyszer mellékhatásként okoz. Részletek alább, szakértés rögtön. "2000 augusztusában skizofrénia diagnózissal a Kenézy kórházba…..