Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiha

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„(…) never apologize, at least not for what liberals want you to apologize for." (Ann Coulter) Kissé bizonytalanul nevezlek így benneteket, mert kételkedem abban, liberálisok vagytok-e egyáltalán. Ráadásul ismerek is néhány liberálist, akikkel noha nem értek egyet…..
  Az előző két rész alapkérdésének megválaszolásához – mit tett hozzá Erdélyhez az, hogy két emberöltőnyi ideje Románia része – nézzük meg kissé részletesebben: mi történt velünk a kommunizmus alatt? Mert szerény véleményem szerint mai problémáink…..
  A tavalyi évben a kolozsvári Főteret jelentősen átalakították. Virágágyások (és persze gödrök) zsupsz, a helyükre kockakő, valamennyi szökőkút - más struktúrájú Főtér lett az eredmény, sokan fel is emelték a szavukat, hogy most már a Főteret is…..
na persze Brüsszeli kápolna? 2008.01.15 01:31:00
Információink szerint benyújtották első közös törvénytervezetüket az erdélyimagyar európarlamenterek. A brüsszeli plénum elé kerülő kordokumentum értékű irat egy ökumenikus, ám monoteista jellegű kápolna működtetésére tesz javaslatot az európai törvényhozó testület intézményében. A törvénycsíra…..
Elindult a Térképezz, mely a TérképKalauz közösségi szájtja. A GoogleMapsre, a Geonamesre és a Flickr API-jára épülő mashupról beszélünk, melynek segítségével gyakorlatilag mindent lehet geotaggelni (térképre szúrni): videókat, képeket, linkeket, szövegeket. Az oldalnak így…..