Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extender

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hörgés és a "vizet!"-kiáltások mellett Hancu a "paradigmaváltás" szót próbálta kipréselni elkékülő ajka között, de elkésett. Egy név nélkül, de igen sűrűn levelező - értelmiségi! doktor! - levelezőnk ugyanis bevitte a gyilkos csapást. Micsoda pocsék…..
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..