Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildiko89

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Ildiko89 2009.10.27 11:23:00
Mmegjegyzéseket tett a szemüvegemre, és biztosan állította, hogy ezzel  a szemüveggel én csakis egy bizonyos - szerinte legalja - szakra járhatok az egyetemen.A kép innenSziasztok! Nemrég tévedtem az oldalra, de amikor megláttam a felhívást - "Ird meg, Téged mivel…..
Ildiko89 2009.10.22 15:21:39
@Caddy: És mit mondott? Az rtl klub honlapján fent van ez az adás? :)
Ildiko89 2009.10.22 15:31:11
@LyukasBogrács: A Reflektor műsorvezetője és azt hiszem rádiózik is. :)

www.youtube.com/watch?v=e2F_joeqSeI

Ő az, akit megviccelnek. :D
Ildiko89 2009.10.22 15:47:17
@Répa Rómeó: Köszikee :D
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
 Ezt a parancsolatot mindenki írja fel magának: "Csak nem nagyon akartam lefeküdni vele. Hiba is volt benyúlni a bugyijába a tengerparton, mert a fél éve kiéhezett nő nehezen bírt magával. "Az ügyfél Maréknyi ügyfelet kísértem incentive utazásra. Épp nagyon nem…..
Ildiko89 2009.10.17 14:48:22
@parasztgyerek: Nyugi, már mások is szóltak, hogy nem tudnak kommentelni a folyamatos csetelés és Off-olás miatt, de felesleges.
Ha van mondanivalód a poszttal kapcsolatban írd meg, oszt vagy reagálnak rá vagy sem. :S
Néha engem is zavar, hogy nem lehet bekapcsolódni a beszélgetésbe, ha később olvassuk el a posztot. Ez van!
Így megy ez itt! :)
Ildiko89 2009.10.17 17:53:39
@mütyür: "egyébként a sok csetelés miatt nyivákolónak mondanám"

Ezt a nyivákolót rám értetted? Mert akkor kapd be! :)
Én parasztgyerek-nek írtam, hogy felesleges szólnia a folyamatos csetelés miatt, mert úgyse fog változni semmi!
Nem nyivákoltam!!!
Ildiko89 2009.10.17 18:10:07
@Mr. Homn: Azt nem írtam, hogy mit kapjon be.
Rossz az, aki rosszra gondol. :)
Csak dönteni kell Mars és Vénusz között.Hali!Viszonylag friss sztorit osztanék meg a T. közönséggel. Múltheti kocsmatúra+Living Room kombón ismertem meg a leányzót. Megtörtént aminek meg kellett történnie, vasárnap vízipipázás haverokkal, elhívtam őt is. Beállít egy…..
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Ildiko89 2009.10.12 11:51:29
Ildiko89 2009.10.12 12:42:48
@Black Rainbow: Vagy nem küldött be senki posztot, így nincs mit közvetíteni...
Ildiko89 2009.10.12 13:21:41
@Muha: Remélem nem hal meg a blog, én még nemrég fedeztem fel. :(
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
Jöhetnek a szalagavatós cikiségek a héten.  A kép innen Kedves Szakítós!  Én Gizi, akkoriban 18, a szalagavatón a kedves, csendes osztálytársammal Mikivel keringőztem. Utána az egész osztállyal bulizni mentünk, kibéreltünk egy kis kocsmát. Egyik…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Internet, 200 km, nincs mit mondanom. A kép innen Kedves Szakítós! Hosszas vacilálás után úgy döntöttem, megírom a történetem. Párszor már elhatároztam, hogy megteszem, de mindig történt valami új fejlemény, remélem most már nyugodtan mondhatom, hogy teljesen vége…..
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
Ildiko89 2009.09.15 08:45:43
@Kedves Nard: :)

Tudom, csak gondoltam, hátha valaki még nem látta a videót és esetleg megnézné.
Este dizsi a kollégium ebédlőjében. Néhány lámpa villog, Modern Talking. Nem megyek le, mert sznob vagyok, csak Queen a zene.A kép innenSziasztok Szakítósok, 22 évvel ezelőtti történet… 14 éves voltam. Ő, Jusztina (álnév) 13. (Ne röhögjetek) Tanulmányi…..
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Ildiko89 2009.09.08 14:57:28
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..