Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pietrin

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  (Ebben a posztban az evolúció elmélet összes konkrét bizonyítékát felsoroltam. Mind a 0-t. Mindent, ami azt bizonyítja, hogy egy közös ősből, több új faj jön létre, új szervekkel, pusztán ártalmatlan véletlenek sorozatának hatására. Persze már többször…..
pietrin 2010.02.10 07:07:58
@korolesz: Te nem vagy se Isten ,sem pedig az angyala.

vö.

– Hallgass! Ilyenek az Isten útjai!
– Hallgass! Mit érted te az Isten útjait?!
Nem tudom ki emlékszik, de ez a jelenet rengeteg blogon feltűnt már, anno itt is. De csak a rövid verzió, a Youtubeon is wörszt meg evör szín szavak párosulnak ehhez a videóhoz. Most itt a bővített jelenet! Hihetetlen ez a kaszkadőr munka:) A videót köszönöm ismét Macskafaraok…..
A tudomány az szekta? Miért kényszeríti a hittételeit az emberekre? Miért kell állami intézményekben folyamatosan változó "tudományos" dogmákat bemagolni? Miért csak az végezhet szabadon valamiféle tevékenységet, aki hithűen elsajátítja ezeket a dogmákat, és…..
A maják szerint 2012-ben ér véget a jelenlegi világrend. Nagyon pontos naptárat használtak, nem csoda, hogy aki elkezdett foglalkozni vele, mindenkit lenyűgözött. Egyéb jóslatok is arra utalnak, hogy hamarosan vége a "világ"nak. Nézzük a jelenlegi folyamatokat: A világ…..
pietrin 2009.11.19 13:13:44
@wmiki: Ismét felteszem a kérdést. Miért jobb, miért magasabb minőségű a maja naptár, mint a Gergely naptár? MI az hogy a maja naptár csak az idő minőségével foglalkozik?
pietrin 2009.11.21 08:44:47
@wmiki: Sejteni?? Az a HIT kategoria.
Isten az atyám, nem akartam többet foglalkozni a magyarságszakértő Dzsudzsák középpályással, de ő jött helybe a kötényért. Annyi történt, hogy több lap szerint is azt nyilatkozta a magyar-svéd meccs másnapján, hogy "aki azt mondja, hogy Magyarország jogosan kapott ki, az…..