Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Jutka férje

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
A Jutka férje 2011.05.20 18:27:27
@A Jutka férje:
Ja, ez lemaradt: Azért én elkérném egy leselejtezés előtti tesztre azt az Audit. A 466e km már tényleg tartóstesztnek nevezhető. Persze ehhez mellékelni kellene a szervízre költött milliókat, de ezt (bőven mért szervízdíj) nem lehetne korrektül megállapítani.
Még alig csitult a vihar, amit a csodamód felgyógyult A6-os Audi keltett, mikor levelesládámba levél pottyant. Üzenet üzenetet követett, lassan kiderült, hogy írója meglehetősen bennfentesnek mondható, volt is gondja ilyesféle cégekkel. Neve elhallgatását kéri, érthető…..
A Jutka férje 2010.08.01 23:16:51
@GYUSZI BACSl:
Az sem teljesen normális, aki a lakását is fedezetnek adja egy szaros autóért (itt most márkától függetlenül értem az autót), hacsaknem nagyságrendekkel többet keres vele, mint a fenttartása.
Autófília Utánfutó után futó 2010.05.26 13:00:00
Gondolom, sokan közülünk közlekedtek már utánfutóval vagy lakókocsival. Jön a nyár, ilyenkor elszaporodnak az utakon a hasonló járműszerelvények. Nyaraló családok és munkásbrigádok lepik el kis hazánk porladozó úthálózatát. De vajon mindenki tisztában van-e vele, hogy…..
Éveken át egymást érték a botrányok az autómentő-szakmában, úrvezetők durva lehúzásáról, tettlegességig fajuló konkurenciaharcról, balesetes kocsikról pénzért jelentő rendőrökről szóltak a hírek. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Jutka férje 2010.05.25 18:05:42
@no_holy_shit:
Én is ugyan azt tudom mondani, amit ftibi kolléga, csak gyújtáskábel ügyben. Vasárnap délután volt, egy kirándulás alkalmával, családdal a hátsó ülésen...
Akkor ez volt a legjobb döntés, azt gondolom, most is így csinálnánk.
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
A Jutka férje 2009.11.03 21:35:25
@shitgun:
Én tavaly vettem egy könyvet a vaterán, amit 1990-ben adtak ki, párezer példányban, régóta kerestem antikváriumban, sehol sem volt. Ha jól emlékszem, akkor 800 Ft-ról indult a licit, de a villámára 1000 volt. Leüttettem villámáron (én nem vagyok ott tag, tudom, ez ellenkezik az ottani szabályzattal, de csak ezért a könyvért nem akartam feljelentkezni). Nekem akkor megérte bőven.
Egy szakkönyvet kerestem egyszer, boltban lehetett kapni 6200-ért, gondoltam megnézem antikváriumban is. Ott 8500-t kértek érte, mert "már nem lehet kapni". Na ennyit erről... Viszont makulátlan 15" 8 harapásos gyári könnyűfém felnit W124-re nem rak fel senki a vaterára, olyat viszont vennék és nem feltétlenül gombokért!!
A Jutka férje 2009.11.03 21:53:08
@MacChicken:
Köszi tippet, megnézem! Itthon egyszerűen nincs.
Bár előreutalás külföldre, dombornyomott kártyáról + szállítási díj, nem igazán bizalomgerjesztő számomra. Inkább itthoni, amiért el tudok menni + kp fizetek.
Azért egy szétnézést megér, hátha megy "arra" egy fuvarozó barátom.
A Jutka férje 2009.11.03 22:49:31
@MacChicken:
Köszi a tippet!
Gyorsan megnéztem, mit ad ki a német e-bay (ott vannak ismerősök, akik jönnek haza karácsonyra, el tudják hozni, ha szépen megkérem, vagy kamionos haver hozza el). Elég jó a felhozatal és az ár, de ami a legfontosabb, van kínálat.
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
Belsőség Astra la vista 2009.09.16 18:29:00
Kis túlzással miatta jöttünk ki: az Opel Astra 2010 legfontosabb autós újdonsága lesz, különösen Magyarországon. Az Insignia sikerei és az első üléspróba után nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy fényes jövőt vizionáljunk neki. Carl-Peter Forster, a GM Europe vezére a…..