Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pesot83

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sárdobáló – a jóval korábban beharangozottaknak megfelelően – az egyik nagy szabadkőműves páholy elnökével beszélgetett egy kiadósat. Íme. – A szabadkőművesség vallás? Miben hisznek a szabadkőművesek? – Nem vallás, és minden szabadkőművest…..
A francia válogatott tegnap 1-1-es döntetlent játszott Írországgal. A győzelem pedig azt jelenti, hogy az Azzurik kiverekedték magukat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Azonban a visszajátszás és a lassítás szerint Henry győztes gólját kezezés előzte meg, a felvételen…..
Tudtad? Szőrőstalpú románok 2009.11.07 10:36:00
Biztos hallottátok már ti is a címben szereplő jelzőt román szomszédainkra. Sőt még olyat is hall az ember, hogy „ezek nem régen még embert ettek”. Lehet persze csúfolódni, de azért az vitathatatlan, hogy bizonyos dolgokban jóval előttünk járnak. Itt van például…..
Az egyik legnagyobb kedvencem ever. Annyira szeretem az alábbi dalokat, hogy sok megjegyzést nem is fűzök hozzájuk. Az indás videóaláírások nem tőlem származnak! Elsőre jöjjön a Born to be my baby. Ez volt már itt a zsémollon, de ismétlés a tudás anyja/apja, two, three, four...…..