Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fórumromboló Troll

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Alkalmatlanok vagyunk mindenre és ezt is széttagoltan csináljuk. A legjobb megoldásnak a külföldi emigráció tűnik, vagy a bujdosás” – emelte ki Bajnai Gordon. Az ellenzék szerint hamarosan külföldön úgyis több magyar él majd, mint hazánkban, ezért politikusnak is…..
fülkeforradalmár Ébredj magyar! 2013.04.02 21:11:49
Szegény magyar ember, annyi rossz érte már, a bal sors régen tépi, ahogy a Himnusz mondja. De mindig bízik, hogy jobb lesz, hogy valami jó éri őt. Ebből adódóan ki is használhatók és hát olyan világban élünk, ahol ki is használják ezt a naivitást.    Ma egy olyan…..
Hamu és Feltámadás L.O.V.E? 2012.03.19 15:59:00
Ha belegondoltok, a különböző művészeti ágak valójában több száz éve ugyanazokat a témákat dolgozzák fel, persze nagyon igyekeznek ezeket mindig máshogy interpretálni, de a végeredmény ugyanaz: olyan jelenségeket csépelnek el, amik a leginkább meghatározóak egy ember…..
Ismét egy fotót hoztam nektek a NY Fashion weekről, pontosabban Erickson Beamon bemutatójáról. Végre egy kicsit extrább, egy kicsit továbbgondolt smink a kifutóról.Ezt a sminket Fatima Thomas találta ki, és az ő vezetésével dolgoztak a bemutatón a sminkesek.Arc:Prep + Prime Beauty…..
Fórumromboló Troll 2012.02.17 14:49:21
Update! A lopott autót végül kiégve és teljesen tönkremenve találták meg egy szeméttelep mellett. Elvileg van már gyanúsított is az ügyben. Ekkora egy barmot!Kevés gusztustalanabb dolog van annál, mikor mentőből lopnak el ezt-azt, Skóciában is valami hasonló történt. Mit…..
Makeup Blog A makeup blog trolljai 2011.08.13 06:30:00
Mióta időnként volt szerencsénk kikerülni az Index címlapra, ami a hazai internet vezető trolltartója, végre nekünk is vannak saját trolljaink. Büszke vagyok! Persze a komment moderációt azonnal bevezettük, így jó pár megjegyzésük csak a mi szórakozásunkat vagy…..
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
Fórumromboló Troll 2011.04.01 11:31:14
@szucsadam: "ennek egy része nyilván szúrja egyeseknek a szemét, ezzel meg megtanulok élni. "

Szóval most jön az a rész, hogy aki szóvá tesz bármit is, az irigy.
A Murder Burger az új-zélandi Auckland városában, a Ponsonby Road 128-as szám alatt tenyészik, vagyis rohadt messze. Sajnos. Addig viszont marad a gyorsétterem weboldala, ami szinte mindenért kárpótol bennünket. A tulajdonosok állítása szerint csak azért vették meg a URL-t domaint a…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
A vicceskedés szélsőséges fajtája az, mikor kollégánkat az őrületbe kergetjük és csak közvetlenül az idegösszeomlása előtt veregetjük hátba, hogy nyugi öreg, csak megvicceltelek. Nem biztos, hogy nevetni fog, sőt jó eséllyel elküld bennünket a francba, de az ilyen poén nem…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
A munkahelyi viccek az amerikai szakértők szerint oldják a stresszt, erősítik a csapatszellemet, jótékonyan hatnak a feszültségekkel teli munkakapcsolatokra, és elősegítik a még hatékonyabb cégen belüli kommunikációt. Nyilván nem kell hozzá munkapszichológusnak lennünk, hogy…..
Minden munkahelynek megvan a saját vicckirálya, aki kipusztíthatatlan jókedvvel próbálja mosolyra fakasztani vagy éppen megviccelni munkatársait. Ő az, aki maga találja ki a szóvicceit, időt és energiát nem sajnálva akár otthon is barkácsol ezt-azt, hogy aztán reggel az irodában…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Fórumromboló Troll 2010.08.24 15:18:00
Fórumromboló Troll 2010.08.24 15:18:01
@kaffogó hebrencs: "Falun hagyományosan abból élnek, hogy túrják a földet"

Te sem jártál mostanában falun, igaz?
Száz emberből talán, ha kettő foglalkozik a mezőgazdasággal, de ők sem az eke mögött ballagnak, minden fordulónál nagyot húzva a butykosból, hanem ülnek a traktorban. Na jó, a butykos attól még igaz lehet...
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..
Fórumromboló Troll 2010.06.26 12:14:12
Jordan Rudess a Dream Theaterből már kijött egy felejthető zenegeneráló szoftverrel az iPhone - de amit itt látunk, az fényévekkel komolyabb dolog őtőle. A hamarosan megjelenő Morphwiz nevű iPad-szintetizátor, amin játszik, a jelek szerint abszolút alkalmas betölteni egy valódi…..
Fórumromboló Troll 2010.06.16 12:31:04
@guszti: azért inkább didgeridoo-t hallgatok, mint vuvuzelát:
www.youtube.com/watch?v=XOxwm2WLExk
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..
Fórumromboló Troll 2010.05.25 11:12:39
@Jedlik_: "..és mély mondanivaló is jellemzi Ákos zenéit"

Ákos meg a mély mondanivaló? Egy közhelygyűjtemény...
Fórumromboló Troll 2010.05.25 11:32:48
@Jedlik_: Akkor légy szíves, cáfoljál meg, mondjuk egy mély mondanivalójú Ákos idézettel, ami nem egy banális közhely.
Fórumromboló Troll 2010.05.25 13:52:27
@Jedlik_: Ó a francba, így nem lehet trollkodni...
SF.blog Ronda, de hasznos? 2010.05.10 15:12:00
Úgy tűnik, már nincs olyan szegmense a világnak, amelyet energianyereség reményében az ember ne hálózott volna be hatalmas erőművekkel. A szélerőművekről azt hallani, hogy rossz helyre elhelyezve közel ugyanannyi energiát fogyasztanak, mint amennyit kitermelnek. Mi lenne, ha…..
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
Fórumromboló Troll 2010.04.12 12:19:50
@Laciii: " autó biztosításán évi 30-50 ezret lehet spórolni"

Magyarra lefordítva: csalnak.
Milyen szép is a magar valóság, amikor csalók kérnek számon csalókat...