Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dodie

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Ül a konyhakövön, a béna lábát eltartva, feszesen vigyázó fülekkel néz be a nappaliba. Másik mancsa pont egy hajszálra a parketta végét jelző rézbetéttől, néha feláll tétován, keresi a helyét. A legsúlyosabb büntetésben van, kiközösítették a falkából.Megint felemelte…..
"Régebben küldtem már nektek képet Szederről és ki is raktátok (amiért köszönet), ő volt aki beszorult a rózsaszín köntösbe. Most már kicsit nagyobb, és először találkozott igazán a hóval" - írta nekünk Rabyn.  ..
"Ő itt az én kutyám Szeder. A cucc amibe beleszorult a babakori köntöskéje amiben aludt és szerintem szegényke azt hitte, hogy átfér még rajta. Miután lefotózta a tesóm gyorsan kiszabadította őt onnan, és szétvágtuk a köntöst, hogy több ilyen ne forduljon elő. Azt…..