Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mw

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország – egyedüli európai csapatként – bejutott az U20-as labdarúgó világbajnokság legjobb négy csapata közé. Püff neki, ráadásul a csehek és az olaszok legyűrésével ezért mi magunk tettük a legtöbbet, azaz az EB első négy helyezett csapatából kettőt is…..
mw 2009.10.12 10:49:12
@SamS: @kroos: Dárdait sokan szeretik hozzáállása, munkabírása miatt, a tudását viszont senki nem irigyli igazán. Én nem lettem nagy rajongója, mert a munkabírását a dopping adja, ezt kapja ő a 20 év profi futballtól. A hozzáállásáról elég lenne visszaemlékezni, hogy Mattheus éppen emiatt zavarta el a válogatottól.

Némethet mindössze kétszer láttam élőben játszani, még itthon, bajnokin, és bárki bármit mond, akkor is tudom, hogy egy zseni a faszi.
Az E és az F csoport mérkőzéseivel tegnap végetért az egyiptomi U20-as világbajnokság csoportköre. 16 válogatott - köztük a magyar csapat is - készülhet a kieséses szakaszra. Kiszámíthatatlan mérkőzések, angol bukta és magyar feltámadás eddig; egy ágon sűrűsödő európai…..
Ez leginkább a jó mérkőzések fordulója lesz, de azokat szombaton rendezik, vasárnap pedig lejátszák a 2009/2010-es SPL-szezon első csúcstalálkozóját, a Rangers-Celtic összezördülést az Ibrox Parkban. Az előjelek, és mutatóujjunk leginkább a vendégek felé indexel, míg a…..
mw 2009.10.05 09:37:30
@Vul-Kahn: Ezt qrvára eltaláltad, gratula!
Nem csak a kommentelők félpontja történelmi esemény, de olyan se fordult még elő soha, hogy a Rangers három egymást követő SPL-meccset lehozzon 0-0-ra. Az igazi szégyen persze a Sevillától beszopott rakás fejesgól, de most nem ezért vagyunk itt. Tovább után foglalkozunk egy picit…..
mw 2009.10.02 10:02:35
mw 2009.10.02 10:03:35
mw 2009.10.02 14:13:35
@Vul-Kahn: A nagy részével nem vitáznék, de szerintem most az írek leverik az angolokat, mint paraszt a karót.
A nem létező műanyagcsapatok után nézzünk körül egy létező bajnokság háza táján, egy olyan országban, ahol a labdarúgók lába pont annyit nyom, mint egy kacsa, ugyanis fából van. Ha eddig még nem esett volna le, az SPL-ről van szó, de ezúttal nem csak a meccseket vesszük…..
mw 2009.09.17 08:49:14
@donnelly: Köszi!
mw 2009.09.16 11:22:06
@donnelly: Vettem a gyereknek a cikk hatására egy 4-es méretű Újpest címeres Mitre labdát a márkaüzletben a (Mozaik utca környéke), de az nem Revolve, hanem valami más néven fut. Ennek ellenére az eladó szerint ugyanaz a minőség. (Külsőre, panelek méretére tényleg) Kérlek nyilatkozz, igaz lehet-e.
Köszi
mw 2009.09.16 18:27:35
@donnelly: "kivéve a bőrlabdákat, illetve azokat a masszívabb cuccokat, amik nem kifejezett meccslabdák" - ilyet esetleg tudsz ajánlani valahol?
Az ötödik kör is lement a hétvégén, és kezdenek markánsan körvonalazódni az erőviszonyok a PL-ben. A bajnok megmutatta az erejét, a Chelsea bemákolta - talán nem véletlenül - az újabb győzelmét, a Villa városi rangadót nyert, az Arsenal ismét Manchesterben kapott ki, és…..
Vendégszerzőnk Fekete Márton azt énekelte meg nem röviden, hogy miért is érdemes már gyerekkorban elkezdeni csemetéink orientálását. Fogadjátok szeretettel némileg rendhagyó posztját: Egyszer megkérdeztem egy Magyarországon élő olaszt, hogy miért a Milannak szurkol. Nem…..
David Beckham összeráncosodott, és megvénhedt vala. A digitális magyar futball könyvtár – minden népsport és grundfoci lelőhelye – egyszerűnek szánt kérdéssort tett közre weboldalán, melyet most nagy örömmel utánközlünk. A megfejtők között NDK hangszóró nem,…..
Seggbe lőtt oroszlán nyomait követve szakítunk be a susnyásba, fegyverzetünk egy fogkefe és egy How to avoid gangrape in prison c. kiadvány, mégsem hátrálhatunk. Portugáliát még soha nem tudtuk megverni, Puskásékat is elrakták anno, úgyhogy vágyainkat és reményeinket is ennek…..
Az idősebb generáció a régi játékosokra esküszik, a fiatalabbak számára pedig csak a maiak léteznek - pedig a labdarúgás történetében régi dolog, hogy nehezen összemérhetőek a teljesítmények. Ezért kerestünk olyan mutatót, ami objektív és időtálló. A statisztikákat…..
mw 2009.09.09 09:12:52
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ez egy nem hivatalos idézet egy magyar aranylabdástól, nyilván a németektől bernben és a csehszlovákoktól kapott gólokra utal
mw 2009.09.09 09:15:54
@kroos: A tizinél Dzsudzsi beforgatta már a védőt, mikor az lekönyökölte. A bíró 3 méteren belül volt, jól látta és hezitálás nélkül döntött, helyesen. Nyílván az RTL-en láttad a meccset, nem te tehetszt róla, hogy képtelenek olyan képet adni, ahol látszik mi történt.
Az 1994-es futball-világbajnoksággal kapcsolatban felesleges azzal traktálni a világ legjobb focijával foglalkozó blog szakértő olvasóit, hogy egy kihagyott büntetővel ért véget. Az már érdekesebb, hogy egy szintén elhibázott büntetővel kezdődött: a nyitóünnepségen a show…..