Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boss888

0 bejegyzést írt és 751 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a pasi magát ajándékozza meg karácsonykor a barátnőjén keresztül, egészen addig ártalmatlan művelet, amíg más nézőt nem ránt bele. Ugyanis előzőleg megbeszélték, hogy nem követik ezt az őrületet, nem költenek, és nem vesznek egymásnak semmit. Levélírónk parányit…..
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
„Kérdezem, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében? A válasz: „Gyúrok, aztán bulizok” Nem sűrítettem, ez ilyen tömören hangzott el” - a srác első látásra is bizarr jelenség, és a lány nem hitte volna, hogy mindezt még képes tetézni. Hamar kiderül, hogy…..
boss888 2011.11.14 08:07:01
LOL
„Aztán egy nap elém állt, diadalmas arccal, hogy ő készen áll az apaságra, csináljunk gyereket. Azt hiszem, abban a pillanatban világosodtam meg” – a lusta és végtelenül gyermeteg férj egy szép napon bejelenti, hogy gyereket akar. A feleségnek viszont bőven elég az…..
„Egy 21 éves lány még próbálkozik, tapasztal, nem feltétlenül akar tartós kapcsolatot. Ennek van egy veszedelmes fajtája is, aki azt hiszi magáról, hogy nem könnyűvérű” – örök rejtély, hogy melyik találkozásból alakul ki tartós kapcsolat, és melyikből nem.…..
„Egy rongyot sem rázott ki, se egy kávét nem főzött, vízzel sem kínált, kaját nem rendelt, és a nap végére ezek az apró kis figyelmetlenségek összeadódtak” – sose bízz az ex-csajodban, ha felhív a lakására egy kicsit takarítani, mert valószínűleg te jársz…..
boss888 2011.07.15 08:14:45
@Köldökszösz (csodalampa): Minden munka előtt, még ha azt ismerősnek is végzed, illik tisztázni, hogy ki-mivel tartozik a másiknak.<----ott a pont

Ha segítek bármilyen csajnak, (persze nem takarítani, mert az női munka) akkor megkérdezem, h mivel hálálja meg! Persze fizetséget mindig előre el kell kérni, ne gyarapítsuk a körbe tartozást...
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
„Állítólag kimentem Bécsbe három fiúval és egy hotelben orgiáztunk. Először nem is értettem, azt hittem viccel” – nincs kitartóbb egy sértett bika gyerekes bosszújánál, de amilyen könnyű belekeveredni, annál nehezebb kimászni belőle. Most megtudhatod, mit…..
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
„Meg kell felelni a tanároknak, a szülőknek, a barátoknak és az egyre gyorsuló trendeknek. Jövőkép nulla” – szegény pasi belegabalyodik egy olyan lányba, aki még túl gyerek egy kapcsolathoz. Mai posztolónk elgondolkodik rajta, milyen lehet a mai 17 éves lányoknak.…..
„Nem érdekel: nekem Ő KELL! Már 23 éves a csaj, nem sok idő kell és elkezd kétségbeesetten párt keresni magának” - Ha annyi százast kapnék, ahányszor az „eleinte minden rendben ment” mondat különböző verzióit olvastam, most bevásárolhatnék az összegyűlt…..
boss888 2010.09.20 17:40:29
@Piszok Alfréd: jól sejted! De a csajnak sem tudtam a nevét akivel másnap ébredtem.:)

Nekem egy a gyanus a storiban, az hogy a srácnak nincsenek barátai. Mert ha pl én vagy velem szakítanak, akkor estére ott vannak egyből a barátok, akik ellátnak "jó tanáccsal".
„Ő hívott randira és rossz vége lett a dolognak, mert kiderült, hogy volt barátja, aki utólag meg is fenyegetett” – hogyan hívsz randira egy lányt, akinek egyelőre még csak a nevét tudod? Még semmi nem történt köztetek (de nagyon szeretnéd) és érzed, hogy a…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
boss888 2010.09.06 08:07:45
@Barry Kent: az a kérdés, ha a nőd idegen pasik ölébe ül bele és adja a ribancot, akkor te mit tennél?
boss888 2010.09.06 08:15:56
@Zsu0805: Kéz csók!:)
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
„Mintha nem ugyanaz a két ember lettek volna ezen a randin, mint az előzőn. ” - egyik kedves olvasónk csak terjedelmesebben tudja elmesélni élményeit, melyből egy vastag kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a publikálási lehetőség. A…..
„Azt terjesztette rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm” – következő posztunk az önfényező (vagy önégető?) hazugságokról szól, amiket egy pasi terjesztett a barátnőjéről, aki a végsőkig…..
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
boss888 2010.06.22 08:52:28
Mért gondolod azt drága posztíró, hogy a srác nem ad meg a csajnak mindent amit kell (testileg és érzelmileg)?

@Zsu0805: Kicsit tüzes vagy ma...:) Ha leakarod vezetni a feles energiáidat csak hívj bátran.:)
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
boss888 2010.06.11 13:20:00
@(meg)törölt dick: Akkor most gyanúsított vagyok?:) Fasza, megint mehetek a kihallgatásra...
boss888 2010.06.11 13:28:01
@Zsu0805: Felméretezni a szerszámot? Hmmm?!?! Nincs tetkó a hasamon lefele nyíllal, hogy DANDER 20CM LONG! Bár nem rossz ötlet:D
boss888 2010.06.11 13:31:24
@csillag×: Zsu szolt reggel 7kor(vagy 6kor:S), hogy szerezzek neki, te meg aludtál. aki korán kel álmos marad, de lesz dedikált kártyája.:D
„Végigittam a 3 napot és képtelen voltam sírni, csak azt az ocsmány fojtogató fájdalmat éreztem” - addig jó, amíg a főnököddel nem kerülsz egy ágyba. Ha ez mégis megesik, talán oly szerencsétlenül is járhatsz, mint következő Levélírónk: összejött a…..
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
boss888 2010.05.27 07:41:25
Kettedik!:)

@Madpapa: Csatlakozom hozzád! Főleg a meghúzós részhez..:)

Amúgy nem tudom fordított esetben mit szólt volna a drága posztoló. Én már az első randin sem vártam volna rá félórát, beültem volna a helikopterembe és irány haza.:)
„Egy szerelemből létrejött kapcsolatnak idővel szinte törvényszerűen át kell alakulnia szeretetté, de nem úgy, ahogyan mi tettük, hanem épp az ellenkezőjével, tehát a másik megértése és elfogadása kellett volna, hogy kellő hangsúlyt kapjon” – a múlthéten…..
boss888 2010.05.26 11:50:09
@Traktorka: tegnap ezt mondtam: yang gyökerei a yinben vannak, a yin gyökerei a yangban. Yin nélkül yang nem éled, Yang nélkül yin nem születik...:)
„Ugye, ismerősek ezek a szikrázó odaszólások: "bezzeg a Te apád!” ... Na és a te anyád? Hiába igyekeztünk egymást meggyőzni, közben lassacskán rá kellett jönnöm, ha így folytatjuk, hamarosan ádáz ellenfelei leszünk egymásnak, holott nem erre esküdtünk…..
boss888 2010.05.25 14:36:20
@Tamarian: @Rebelde: Van két barátom, akinek az apja verte a családot. Az egyik az megszüntette az apjával a kapcsolatot. A másik megverte az apját, miután hazaérve az anyján egy monokli volt (az apja soha többet nem bántott senkit, és az alkoholról is leszokott). Egyik sem agresszív a párjával, családjával.
boss888 2010.05.25 16:07:55
@csillag×: Mind két szülőm sikeres vállalkozó, én nem... Apunak van medencéje, nekem nincs. Mi itt a hasonlóság? Én levágom apám házánál a füvet, a fiam nem vágja le az enyémnél... :P:)
„Inkább napi szinten nyüstölik a nejüket, mintsem meg kelljen válniuk azoktól a viszonylagos kedvezményektől, amiket mégiscsak kedves feleségük biztosít rendre nap, mint nap” – Inkább egy nagyon figyelemreméltó (és vitára hangoló) eszmefuttatás következik, mint…..